Eläinsuojelu

 

Eläinlääkäri

Mynämäen yhteisvastaanotto
Osoite: Virastotie 1, 23100 Mynämäki
Puh. 02 4307 265
Puhelinaika arkiaamuisin klo 8–10

Palvelut hoitaa Uudenkaupungin ympäristöterveydenhuolto
Ympäristöterveydenhuolto, eläinlääkintähuolto ja valvontaeläinlääkäri

Koirankakkaroskis-tarrat

Voit noutaa maksutta kunnantalon neuvonnasta. Koirankakkaroskis on pientalon ulkoroskis, johon roskiksen omistaja on antanut ohikulkeville koiranulkoiluttajille luvan pudottaa koirankakkapussiin noukitut pökäleet. http://www.koirankakkaroskis.fi/

Löytöeläimet

Maskulla on sopimus Turun eläinhoitolan kanssa, sinne toimitetaan löytöeläimet. Turun eläinhoitola

Löytöeläimistä (kissat, koirat sekä muut lemmikkieläimet) huolehtii Turun kaupungin Eläinhoitola. Eläinhoitola on avoinna arkisin klo 8-18, viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä klo 8-17.
Eläinhoitola toimii osoitteessa Vanha Tampereentie 229, 20380 Turku. Puhelinnumero on: 050 5546 394

Loukkaantuneista/apua tarvitsevista luonnonvaraisista eläimistä huolehtii Turun Eläinsuojeluyhdistys ry. Eläinsuojeluyhdistys toimii samoissa tiloissa Turun kaupungin eläinhoitolan kanssa, mutta se vastaa luonnonvaraisten eläinten hoidosta. Turun eläinsuojeluyhdistyksen henkilökunnan tavoittaa numerosta: 0400 213 436 arkisin klo 8-18, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä 8-17 välisenä aikana.

Kiireellisissä eläinsuojeluasioissa yhteys virka-aikana alueen valvontaeläinlääkäriin ja virka-ajan ulkopuolella poliisiin (112). Muissa eläinsuojeluasioissa voi yhteyttä ottaa Turun kaupungin eläinhoitolalle tai Turun eläinsuojeluyhdistykseen.