Avoimet työpaikat

 

Avoimet työpaikat

Ravitsemistyöntekijän toimi haettavana

Työavain:                          135056

Työtehtävät:                      Ruokapalvelut

Haku päättyy:                   21.4.2017 15:00

Työn luonne:                    Kokoaikatyö

Palkka:                              KVTES:n mukaan

Työsuhteen kesto:           Vakinainen

Työ alkaa:                         1.6.2017

Työn kuvaus

Maskun kunnassa julistetaan haettavaksi ravitsemistyöntekijän toimi. Vakanssia ei sidota mihinkään tiettyyn keittiöön vaan toimipaikkana voi olla mikä tahansa kunnan keittiöistä. Toimen kelpoisuusvaatimuksena on suurtalouskokintutkinto.

Organisaation kuvaus

Masku on entisistä Askaisten, Lemun ja Maskun kunnista kuntaliitoksella 1.1.2009 muodostettu noin 10 000 asukkaan kunta, joka sijaitsee Varsinais-Suomen rannikolla hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain reilun parinkymmenen kilometrin päässä Turusta. Masku on kuitenkin oma, vireä yhteisönsä: se tarjoaa asukkailleen kaiken, mitä tarvitaan laadukkaaseenarkeen.

Yhteystiedot

Kirsi Koskelainen, kirsi.koskelainen(at)masku.fi tai puh. 044 7388 389

Varhaiskasvatusjohtajan virka haettavana

Varhaiskasvatusjohtajan tehtäviin kuuluu varhaiskasvatuksen henkilöstön, -strategian, -toiminnan ja -talouden sekä palveluverkon suunnittelu, johtaminen ja arviointi. Toimialaan kuuluu perinteisten varhaiskasvatuspalveluiden lisäksi esiopetuksen-, sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan hallinnointi ja yksityisen palvelutuotannon valvonta ja ohjaus. Varhaiskasvatusjohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja hän valmistelee- ja esittelee varhaiskasvatusasiat kunnan varhaiskasvatus- ja opetuslautakunnassa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään vahvaa varhaiskasvatuskentän tuntemusta ja kunnallista johtamiskokemusta, sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään 1.8.2017 alkaen ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja varhaiskasvatusjohtajan tehtävästä antavat sivistysjohtaja Pekka Karenmaa (pekka.karenmaa(at)masku.fi, puh. 044 5070 909) ja vs. varhaiskasvatusjohtaja Eija Luotonen (eija.luotonen(at)masku.fi, puh. 044 7388 355).

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 21.4.2017 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Maskun kunta / Kunnanhallitus, Keskuskaari 3, 21250 Masku.

Maskussa, 4.4.2017

Kunnanhallitus

_ _ _

_ _ _

KR_RGB_POS

KuntarekryBanner_static_140x350