Avoimet työpaikat

 

Avoimet työpaikat 

Kiinteistöpäällikön virka

Maskun kunta julistaa haettavaksi kiinteistöpäällikön viran.

Virka sijoittuu teknisten palveluiden toimialueella kiinteistöpalveluiden tulosalueelle.

Kiinteistöpäällikkö vastaa kunnan kiinteistöjen kunnossapidosta, peruskorjauksesta ja pitkän tähtäimen suunnitelmien laatimisesta ja päivittämisestä. Kiinteistöpäällikkö vastaa kiinteistöpalvelujen tulosalueen toiminnasta ja johtaa ja kehittää toimintaa kunnanhallituksen, lautakunnan ja toimialajohtajan alaisuudessa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva insinöörin (AMK) tai vastaava koulutus. Lisäksi virkaan valittavalta edellytetään kokemusta kiinteistöjen kunnossapidosta, rakennusvalvonnasta sekä tietotekniikan monipuolista osaamista.  Viran menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ripeää työotetta ja hyvää organisointikykyä.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn alkaminen sopimuksen mukaan.

Maskun kunnan tekniselle lautakunnalle osoitetut hakemukset toimitetaan 28.7.2017 klo 14 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä eikä niitä liitetä hakemukseen.

Lisätietoja antaa vt. tekninen johtaja Jukka Niemeläinen puh. 044 7388 231.

Maskun kunta

Tekninen lautakunta

_ _ _

_ _ _

KR_RGB_POS

KuntarekryBanner_static_140x350