Avoimet työpaikat

 

Avoimet työpaikat 

Hyvinvointipäällikön virka

 

Maskun kunnassa julistetaan haettavaksi hyvinvointipäällikön virka.

Hyvinvointipäällikön tehtäviin kuuluu hyvinvointisektorin (liikunta-, nuoriso-, kulttuuri-, kirjasto- ja työllistämispalvelut) henkilöstön, -strategian, -toiminnan ja -talouden sekä palveluverkon suunnittelu, johtaminen ja arviointi. Hyvinvointipäällikkö valmistelee- ja esittelee käsittelyyn tulevat asiat kunnan hyvinvointilautakunnassa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Tehtävä edellyttää myös vahvaa vapaa-aikapalveluiden tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta. Virka toivotaan vastaanotettavan 1.11.2017.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja hyvinvointipäällikön tehtävästä antavat kunnanjohtaja Arto Oikarinen (puh. 044 7388 300, arto.oikarinen(at)masku.fi) ja sivistysjohtaja Pekka Karenmaa (puh. 044 5070 909, pekka.karenmaa(at)masku.fi).

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään perjantaina 8.9.2017 kello 15.00. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Maskun kunta/Kunnanhallitus, Keskuskaari 3, 21250 Masku.

Maskussa, 14.8.2017

Kunnanhallitus

_ _ _

_ _ _

KR_RGB_POS

KuntarekryBanner_static_140x350