Ajankohtaista/ kulttuuritoiminta

 

Liiku.fi järjestää maksuttomia seurakoulutuksia

Konsertti Maskutalolla: Classic Hits Fingerstyle Guitar Kiertue Kitaristi Tomi Paldanius 14. lokakuuta 2018 klo 18–19.15 Maskutalolla

Liput 10€ ennakkovarauksella osoitteessa www.tomipaldanius.com (ei edellytä ennakkomaksua), tai 13 € ovelta.

Konsertti järjestetään yhteisyössä Maskun kulttuuritoimen kanssa.

Classic Hits Fingerstyle Guitar Vol.2 -kiertueella kuullaan täysin uusia soolokitarasovituksia mm. Dire Straitsilta, Eric Claptonilta, Santanalta ja Gary Moorelta. Kiertueen ohjelmistoon kuuluu myös ensilevyn parhaita paloja mm. Queenilta, Led Zeppeliniltä, Eaglesilta ja Jimi Hendrixiltä.

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin’ On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin ”best of youtube” artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajia olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana.

2018 Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertue on Tomin toisen levyn julkaisukiertue. Levyllä kuullaan Tomin uusia sovituksia mm. Eric Claptonilta, Santanalta ja Dire Straitsilta.

Lisätietoja Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertueesta osoitteessa www.tomipaldanius.com

Museomatka Helsinkiin la 27.10.2018

Kohteena Kansallismuseo, jossa on esillä Nousiaisten kultainen kaularengas, joka on Suomen hienoin rautakautinen esine. Vierailemme myös Ateneumissa. Molemmissa museoissa on opastus. Tulomatkalle käymme Kasvihuoneilmiössä. Matkalla on mahdollisuus ruokailla Ateneum Bistro buffet-pöydässä 12,90 €/hlö.

Lähtö Maskun kunnanvirastolta klo 9.10, paluu n. klo 19.30. Matkan hinta (sis. pääsyliput, opastukset, matkat) 52 €/hlö. Mainitse matkaa varatessasi, haluatko ruokailla Ateneum bistrossa (mahdollinen ruokailu lisätään laskuun).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 12.10.2018 mennessä hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai puh. 044 7388 299/Tiina Karjalainen.

Matka tehdään yhdessä Nousiaisten kulttuuritoimen kanssa.

Matka Tampereelle la 17.11.2018

Lähde mukaan matkalle Tampereen Työväenteatteriin katsomaan menestysmusikaalia Billy Elliot!

Ihastuttava Billy Elliot valloittaa syksyllä Tampereella, tehtaiden kaupungissa. Koskettava ja rakastettu musikaali kertoo kaivoskaupungin pojasta, jolla on unelma. Tarinaa siivittää Elton Johnin musiikki. Billy Elliot on yksi 2000-luvun menestyneimmistä ja hienoimmista brittiläisistä musikaaleista. Tarina nuoresta Billysta, jonka veri sykkii tanssille, koskettaa ihmisiä monellakin eri tasolla. Se kertoo meille unelmista, toivosta, mahdollisuuksista – sekä peloista, ennakkoluuloista ja asenteista”, sanoo ohjaaja Samuel Harjanne.

Matkan hinta (sis. lipun ja matkat): perus 78 €; eläkeläinen 76 €; lapsi 48 €; opiskelija 68 € (laskutetaan).

Matkalla on mahdollisuus ruokailla buffet-pöydässä teatteriravintolassa 25 €/hlö. Olemme varanneet myös väliaikatarjoilun (kahvi/tee/limsa ja leivos) 10,50 €/hlö.

Mainitse matkaa varatessasi, haluatko ruokailla teatterissa ja haluatko väliaikatarjoilun. Valitsemasi ruokailu ja/tai väliaikatarjoilu lisätään laskuun.

Lähtö Maskun kunnanviraston pihasta klo 8.55, paluu n. klo 18.30.

Sitovat ilmoittautumiset (ja lisätiedot) 12.10.2018 mennessä hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai puh. 044 7388 299/Tiina Karjalainen. Matka tehdään yhdessä Nousiaisten kunnan kanssa.

TUKKU – Rajattomasti kulttuuria Facebookissa

Tervetuloa TUKKU-sivuston kaveriksi Facebookissa! Saat rajattomasti tietoa Turun ja lähikuntien kulttuuritapahtumista. TUKKU on Turun ja lähikuntien kulttuuripalvelujen yhteinen Facebook-sivusto, jossa ilmoitetaan alueen kulttuuritapahtumista ja -palveluista. Sivustolta saat tietoa seuraavien 13 Turun seudun kunnan kulttuuritapahtumista kätevästi kerralla:

 • Aura
 • Kaarina
 • Lieto
 • Masku
 • Mynämäki
 • Naantali
 • Nousiainen
 • Paimio
 • Pöytyä
 • Raisio
 • Rusko
 • Sauvo
 • Turku

TUKKU-sivuston takana ovat yllä mainittujen kuntien kulttuuripalveluissa työskentelevät, jotka tekevät monimuotoista yhteistyötä keskenään Oikeesti jotakin -kulttuuriverkostona. Tykkää TUKUSTA.

Saattajakortti

Omaa taidetta näytille

Onko sinulla kotona omaa tekemää taidetta, jota haluaisit tuoda muidenkin katseltavaksi? Ota yhteyttä maarit.lindstrom(at)masku.fi tai puh. 050 3248 519.

Yhteystiedot

Osoite: Askaistentie 142, 21230 Lemu
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi
Maskun vapaa-aikapalvelut: Facebook

Jatta Ihaksi
Nuorisotyön koordinaattori
Puh. 040 8327 801

Maarit Lindström
Vapaa-aika- ja kulttuurisihteeri
Puh. 050 3248 519