Ajankohtaista/ kulttuuritoiminta

 

Oopperamatka Tampereelle 16.2.2019

La Boheme Giacomo Puccini oopperamatka järjestetään Tampere talolle lauantaina 16.2.2019 (näytös klo 15).Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 11.12.2018 maarit.lindstrom(at)masku.fi, ilmoitathan myös osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Aikataulu: Lähtö klo 11 Maskun kunnanvirastolta ja paluu esityksen jälkeen. Paluumatkalla teemme pikaisen pysähdyksen.

Hinta: 84 € (sisältää matkan ja lipun). Mahdollisuus myös ruokailuun ennen esitystä Tampere-talolla (kts. menu ja hinta alla). Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko syödä sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat (maksu lisätään laskuun, joka lähetetään ilmoittautuneille ennen matkaa).

Noutopöytä à 23,50:

 • Jalasjärven leipäjuustoa ja sokerikarpaloita
 • Suolakurkkuja, smetanaa ja Tampere-talon kattohunajaa
 • Vihreää salaattia ja keittiömestarin parempaa sinappikastiketta
 • Mannakorven leipomon Varrasleipää ja merisuolavoita
 • Härkää, kantarellia ja Rönnvikin viinikastiketta
 • Palsternakkaa ja perunaa
 • Luomukahvia, luomuteetä ja pientä makeaa
 • Jäävesi ruokajuomana sisältyy hintaan.

Lisätiedot: https://tampere-talo.fi/tapahtumat/laboheme-4/

Nuori Kulttuuri 2019

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, kannustaa ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta. Nuori Kulttuurin lajit ovat Moves (tanssi), Sounds (musiikki) ja Teatris (teatteri).

Nuori Kulttuuri -toiminta rakentuu nuorten taidetapahtumien ympärille. Vuosittain toimintaan osallistuu tuhansia nuoria, nuorisotyön ja taiteen ammattilaisia, nuorten vanhempia sekä oppilaitosten edustajia. Vuonna 2019 on vuorossa teatteri. Alueellisia katselmuksia pidetään kevättalvella 2019 ja kausi huipentuu Jyväskylässä pidettävään valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri Teatris -tapahtumaan.

Teatris

Masku – Nousiainen – Mynämäki järjestää yhteisen Teatriksen Etkot-tapahtuman helmi-maaliskuussa 2019.

Etkoille voivat osallistua sekä harrasteryhmät että omaehtoiset nuorten porukat. Nyt keräämme tietoa jo olemissa olevista harrasteryhmistä, vetäjistä sekä tahoista, jotka haluavat olla mukana mahdollistamassa Etkot-tapahtumaa. Lisätietoja: maarit.lindstrom(at)masku.fi tai tyopaja(at)mynamaki.fi (Vilhelmiina Eriksson-Tolkki puh. 044 435 6952)

Esitykset vuoden 2018 kulttuuriteko palkittaviksi

Kulttuurin saralla menestynyt maskulainen henkilö tai ryhmä palkitaan vuosittain erillisellä ”Vuoden kulttuuriteko” –palkinnolla palkintogaalassa tammikuussa 2019.

Kulttuuriteosta pyydetään esityksiä kuntalaisilta ja maskulaisilta yhdistyksiltä 27.11.2018 mennessä osoitteella: Maskun kunnan kulttuuritoimi, Askaistentie 142, 21230 Lemu tai sähköpostilla maarit.lindstrom(at)masku.fi.

Matka Tampereelle la 17.11.2018

Lähde mukaan matkalle Tampereen Työväenteatteriin katsomaan menestysmusikaalia Billy Elliot!

Ihastuttava Billy Elliot valloittaa syksyllä Tampereella, tehtaiden kaupungissa. Koskettava ja rakastettu musikaali kertoo kaivoskaupungin pojasta, jolla on unelma. Tarinaa siivittää Elton Johnin musiikki. Billy Elliot on yksi 2000-luvun menestyneimmistä ja hienoimmista brittiläisistä musikaaleista. Tarina nuoresta Billysta, jonka veri sykkii tanssille, koskettaa ihmisiä monellakin eri tasolla. Se kertoo meille unelmista, toivosta, mahdollisuuksista – sekä peloista, ennakkoluuloista ja asenteista”, sanoo ohjaaja Samuel Harjanne.

Matkan hinta (sis. lipun ja matkat): perus 78 €; eläkeläinen 76 €; lapsi 48 €; opiskelija 68 € (laskutetaan).

Matkalla on mahdollisuus ruokailla buffet-pöydässä teatteriravintolassa 25 €/hlö. Olemme varanneet myös väliaikatarjoilun (kahvi/tee/limsa ja leivos) 10,50 €/hlö.

Mainitse matkaa varatessasi, haluatko ruokailla teatterissa ja haluatko väliaikatarjoilun. Valitsemasi ruokailu ja/tai väliaikatarjoilu lisätään laskuun.

Lähtö Maskun kunnanviraston pihasta klo 8.55, paluu n. klo 18.30.

Sitovat ilmoittautumiset (ja lisätiedot) 12.10.2018 mennessä hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai puh. 044 7388 299/Tiina Karjalainen. Matka tehdään yhdessä Nousiaisten kunnan kanssa.

Billy Elliot

Itsenäisyyspäivän 6.12.2018 ohjelmaa

Itsenäisyyspäivän juhla järjestetään 6.12.2018 klo 14 Maskun Hemmingin koulussa (Myllymäentie 127, Masku). Kahvitus on klo 13.30 alkaen.

Tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta julkaistaan 22.11.2018 ilmestyvässä Maskulaisessa.

 

Suomen lippu

TUKKU – Rajattomasti kulttuuria Facebookissa

Tervetuloa TUKKU-sivuston kaveriksi Facebookissa! Saat rajattomasti tietoa Turun ja lähikuntien kulttuuritapahtumista. TUKKU on Turun ja lähikuntien kulttuuripalvelujen yhteinen Facebook-sivusto, jossa ilmoitetaan alueen kulttuuritapahtumista ja -palveluista. Sivustolta saat tietoa seuraavien 13 Turun seudun kunnan kulttuuritapahtumista kätevästi kerralla:

 • Aura
 • Kaarina
 • Lieto
 • Masku
 • Mynämäki
 • Naantali
 • Nousiainen
 • Paimio
 • Pöytyä
 • Raisio
 • Rusko
 • Sauvo
 • Turku

TUKKU-sivuston takana ovat yllä mainittujen kuntien kulttuuripalveluissa työskentelevät, jotka tekevät monimuotoista yhteistyötä keskenään Oikeesti jotakin -kulttuuriverkostona. Tykkää TUKUSTA.

Saattajakortti

Omaa taidetta näytille

Onko sinulla kotona omaa tekemää taidetta, jota haluaisit tuoda muidenkin katseltavaksi? Ota yhteyttä maarit.lindstrom(at)masku.fi tai puh. 050 3248 519.

Yhteystiedot

Osoite: Askaistentie 142, 21230 Lemu
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi
Maskun vapaa-aikapalvelut: Facebook

Jatta Ihaksi
Nuorisotyön koordinaattori
Puh. 040 8327 801

Maarit Lindström
Vapaa-aika- ja kulttuurisihteeri
Puh. 050 3248 519