marras 232017
 

Topinojan ja Isosuon jätekeskukset palvelevat joka arkipäivä ympäri vuoden

Jätekeskukset ja lajitteluasemat ovat siirtyneet talviaukioloaikoihin marraskuun alusta. Maskua lähimpinä olevat Isosuon jätekeskus Raisiossa ja Topinojan jätekeskus Turussa palvelevat ympäri vuoden joka arkipäivä.

  • Isosuon jätekeskus on avoinna ma klo 11.30–19 sekä ti–pe klo 9.30–17.
  • Topinojan jätekeskus on avoinna ma–pe klo 6.30–21.

Jätekeskuksissa ja lajitteluasemilla otetaan vastaan yli 30 erilaista jätettä. Asukkaat voivat tuoda asemille maksutta alle 50 kiloa tai litraa kotitalouksien vaarallisia jätteitä, kuten maaleja, lakkoja, liimoja, liuottimia sekä öljyjä.

Asukkaat voivat tuoda asemille ilmaiseksi myös metalliromua, rikkoutuneita sähkölaitteita, vanteettomia renkaita, paperia, lasipakkauksia, kartonkia ja pahvia, poistotekstiiliä, risuja ja oksia, kuution verran kestopuuta sekä puhdasta ylijäämämaata, soraa, kiviä ja hiekoitushiekkaa. Kotitalouksilta otetaan maksutta vastaan myös yksittäisiä kantoja.

Asemille voi tuoda maksua vastaan esimerkiksi rakennus- ja remontointijätettä, kuten puu-, betoni- ja tiilijätettä, bitumikattohuopaa, kipsilevyä sekä ikkuna- ja tasolasia, suuria esineitä, kuten vanhoja wc-istuimia ja lavuaareja sekä risoja patjoja ja huonekaluja.

Lajitteluohjeet sekä jäteasemien hinnasto löytyvät osoitteesta www.lsjh.fi.

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy