Suomi 100

 
Suomi Sata

Suomi Sata

Kiitos kuntalaisilta ja yhdistyksiltä tulleista ideoista ja tapahtumatiedoista liittyen juhlavuoden viettämiseen Maskussa. Osa ideoista on otettu käyttöön vapaa-aikatoimen suunnitelmassa, osa ehdotuksista odottaa toimenpiteitä ja jotkut ideat on laitettu muille tahoille eteenpäin vietäväksi.

Vuoden aikana kerätään joka kuukaudelle SUOMI 100-VUOTTA TAPAHTUMAKALENTERI Maskulaiseen, johon maskulaiset yhdistykset voivat ilmoittaa kaikille avoimia Maskun tapahtumia. Kysymyksessä on lähinnä luettelo mitä kyseisenä kuukautena tapahtuu eli mitä, missä ja milloin tiedot pyydetään toimittamaan sari.aho(at)masku.fi 18.9.2017 (lokakuu), 16.10.2017 (marraskuu) ja 13.11.2017 (joulukuu) klo 8 mennessä. Lisäksi Sari Aholle voi laittaa pitkin vuotta koko vuoden tapahtumia, joita päivitetään kunnan kotisivuilla.

Vuosi 2017 on liikunnan ja urheilun unelmavuosi

Suomen itsenäisyyden juhlavuotta voi hienosti juhlia myös liikunnan ja urheilun merkeissä. Vuonna 2017 luvassa on upea liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jolla suomalaiset innostetaan liikkumaan, nauttimaan elämyksellisistä kisatunnelmista ja samalla juhlimaan yhdessä 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Urheilutapahtumien lisäksi juhlavuonna laitetaan Suomea liikkeelle kymmenin eri tavoin ja nautitaan liikkumisen ilosta.

Liikkumisen unelmavuosi 2017 innostaa kaikki liikkumaan

Vuosi 2017 on valtakunnallinen Liikkumisen unelmavuosi, jonka tavoitteena on saada koko Suomi liikkeelle. Liikkumisen unelmavuotta rakennetaan innolla paikallisin voimin ja uusin yhteistyöverkostoin eri puolilla Suomea. Mukaan vuoden ideointiin ja toteutukseen on ilmoittautunut satoja toimijoita nyt jo noin 150 paikkakunnalla ja toiminta kasvaa jatkuvasti. Tekijäjoukossa on yksittäisiä ihmisiä, yhdistyksiä, seuroja, työpaikkoja, kouluja, päiväkoteja sekä muita kunnan toimijoita. Luvassa on loistavia kokeiluja ja yhdessä ideoitua toimintaa eri puolilla Suomea. Ideoiden ja toteutustapojen kirjo on valtava: vuonna 2017 jo olemassa olevan toiminnan rinnalle järjestetään muun muassa yhteisiä lajikokeiluja ja liikuntahetkiä, vastuuviikkoja paikallisin voimin, avoimia kokeilukertoja, kampanjoita ja paikallistapahtumia.

Lisätiedot ja tapahtumat

Hanna Pennanen
Maskun kunnan liikuntatoimi
hanna.pennanen(at)masku.fi
Puh. 044 7388 242

Liikkumisen unelmavuosi 2017 on kaikenlaisen liikkumisen juhlavuosi, joka toteuttaa valtakunnallista Unelmat liikkeelle -toimintatapaa innostamalla ja osallistamalla eri-ikäiset ihmiset ja eri toimijat yhdessä ideoimaan liikkumisen lisäämisen tapoja rohkeasti kokeillen ja kehittäen. Uuden Olympiakomitean koordinoima Liikkumisen unelmavuosi on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Unelmat liikkeelle

Unelmat liikkeelle