Kesän toiminnot

 

Kesän toiminnot

Ilmoittautumiset: sari.aho(at)masku.fi tai puh. 044 7388 299.

Kesän napero- ja perhesirkus

Tammenahjon koulun liikuntasalissa, sisäänkäynti koulun takaa (sisäpiha), ison parkkipaikan vierestä. Ohjaaja Sirke Viljanen. Hinta 20€ / kurssi.

Lapset 1–6 vuotiaat, Jumpat 6.–29.6.2017
TaaperoSirkus 1–3 -vuotiaat tiistaisin klo 10–10.45
VauvaSirkus torstaisin 15.15–16
PerheSirkus torstaisin 16–16.45

Vauvasirkus 2–12 kk

Vauvasirkus -kurssi on vauhdikas kokonaisuus vauvalle ja vanhemmalle. Vauvasirkus kehittää vauvan ja vanhemman koordinaatiota, kehonhallintaa sekä tietysti yhteistä vuorovaikutusta. Kaikki vauvasirkuksen harjoitukset ovat yhteisiä lapselle ja vanhemmalle; myös aikuinen saa tunneilla kevyttä liikuntaa. Vauvasirkus on ennen kaikkea hauskaa yhdessä tekemistä ja temppuilua. Vauvasirkuksessa vauva saa kokemuksia erilaisten liikkeiden ja temppujen vaikutuksista omaan kehoon. Yhteinen liikkuminen vahvistaa vauvan kehontietoisuutta ja antaa vanhemmalle uutta varmuutta sekä monipuolisuutta vauvan käsittelyyn.

Kurssilla harjoittelemme akrobatiaa, tasapainoilua ja teemme välinekokeiluja mm. kankailla, tunneleilla, pienillä ja isoilla palloilla ja leikkivarjolla. Lisäksi yhdistämme loruja sirkusteluun. Kaikissa kurssin tempuissa etenemme vauvojen ja vanhempien ehdoilla. Jokaisen tunnin aluksi teemme yhdessä tutut leikit, lorut ja laulut. Kurssilla tärkeintä on tunne turvallisuudesta ja vanhemman varmuudesta omaan osaamiseensa sekä tietenkin hauska yhdessäolo. Kurssin ohjaajana toimii lastenliikunnanohjaaja Sirke Viljanen. Oletteko valmiit kuperkeikkaan, kärrynpyörään ja lentokoneeseen? Tervetuloa mukaan vauhdikkaille sirkustunneille!

Taaperosirkus 1–3-vuotiaille ja perhesirkus 1–6 vuotiaille ja heidän vanhemmilleen.

Taaperosirkus on yhteinen liikuntaharrastus taaperoikäiselle lapselle ja vanhemmalle. Taaperosirkus vahvistaa lapsen kehontietoisuutta ja käsitystä omasta kehosta on lähtökohta muulle oppimiselle. Taaperosirkus kehittää lapsen motorisia taitoja monipuolisesti. Tuntien ohjelma vahvistaa taaperon ja vanhemman koordinaatiota, kehonhallintaa, luovuutta ja tietysti yhteistä vuorovaikutusta. Taaperosirkus on tunti, joka tarjoaa lapselle ja vanhemmalle mahdollisuuden oppia uusia yhteisiä taitoja. Taaperotemppuilussa jokainen lapsi liikkuu oman kehitystasonsa mukaisesti ja pääsee tarkkailemaan muiden samanikäisten liikkumista.

Tunneilla teemme huimia temppuja, akrobatia- ja tasapainoharjoituksia, ihania toiminnallisia lorujasekä musiikin siivittämiä liikuntaleikkejä. Tunneilla teemme myös luovempia tanssiharjoituksia yhdessä sekä välinekokeiluja mm. isoilla ja pienillä palloilla, leikkivarjolla ja temppuradoilla.  Taaperosirkus on ennen kaikkea hauskaa yhdessä liikkumista ja temppuilua. Kaikki taaperosirkuksen harjoitukset ovat yhteisiä lapselle ja vanhemmalle; myös aikuinen saa tunnilla kevyttä liikuntaa.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen taaperosirkukseen!

Kesäjumpat:

Toiminnallinen treeni Askaisten koulun pihalla ma klo 18–19 alkaen 9.5.2017. Hinta 40 €/8 kertaa. Toiminnallista harjoittelua renkaat, leka, kuntopallo, kehonpaino ym. apuvälineitä hyödyntäen kehitetään kestävyyttä, voimaa ja lihaskuntoa kuntopiiri -tyyppisesti. Sopii kaikille.  Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nina(at)hyvinvointimarski.fi tai puh. 045 1114 611.

Kahvakuula I

Maskutalossa (sateella) ja pihapiirissä maanantaisin klo 18–18.45. Kurssin kesto: 29.5.–19.6. ja 31.7.–28.8. Ota oma kuula, vesipullo ja jumppa-alusta mukaan, ohjaajalla muutama varakuula lainaksi. Hinta 30 €. Ilmoittautumiset: sari.aho(at)masku.fi tai puh. 044 7388 299.

Kesän kehonhuoltoa

Maskutalolla ma klo 18.45–19.30. Kurssin kesto: 29.5.– 19.6. ja 31.7.– 28.8. Ota oma jumppa-alusta mukaan. Hinta 30 €.  Ilmoittautumiset: sari.aho(at)masku.fi tai p. 044 7388 299.

HIIT –treeni

tiistaisin, alkaen 2.5. klo 20–21 Askaisten koulu, Multiareena, sateen sattuessa koulun liikuntasali. 20 min aerobinen osuus nostattaa sykettä tehokkaasti + lihaskunto-osuus ja loppujäähdyttely. HIIT –osuus sisältää hyppyjä. Hinta 40 €/8 kertaa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nina(at)hyvinvointimarski.fi tai puh. 045 1114 611.

KesäLAVIS

Maanantaisin Lemun urheilutalon pihapiirissä klo 17–18. Aloitus 5.6. (juhannuksesta heinäkuun ajan tauolla). KesäLAVIS -kurssi jatkuu vielä elokuun ajan. LAVIS tanssitaan ulkona, mutta sateen sattuessa siirrytään sisätiloihin Lemun urheilutalolle.  Lisätiedot ja ilmoittautumiset sari.aho(at)masku.fi puh. 044 7388 299. Hinta 25 €.

Koko kehon hyvinvointitreeni

ke klo 19–20 alkaen 3.5. Lemun urheilutalon pihapiirissä/sateella sisällä. Oman kehon painoa ja käsipainoja tehtävää perusjumppaa. Ei hyppyjä, sopii kaikille. Hinta 40 €/8 kertaa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nina(at)hyvinvointimarski.fi tai puh. 045 1114 611.

Kahvakuula II

Lemun urheilutalon pihapiirissä, sateen sattuessa urheilutalossa ke klo 18–19, aloitus 3.5. Kesto 8 krt. Hinta 40 €. Oma kuula ja jumppa-alusta mukaan. Ohjaajalla muutama lainakuula. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nina(at)hyvinvointimarski.fi tai puh. 045 1114 611.

RockyB –treenit

ti klo 18–19, aloitus 2.5. kesto 8 kertaa Rivieran maastossa. Tunti koostuu lyhyehköistä juoksuosuuksista ja toiminnallisesta kehonpainoharjoittelusta luonnon olosuhteita ja Street workout-telinettä hyödyntäen. Tunti on haastavuudeltaan keskiraskas/raskas. Ulkoliikuntavarustus, juomapullo + suojahanskat. Hinta 40 € sis. ammattitaitoisen ohjauksen, vakuutuksen ja tarvittavat välineet. Tule nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta, kauniista puitteista sekä itsesi ylittämisen tunteesta. Ilmoittautumiset: sari.aho(at)masku.fi tai puh. 044 7388 299.

Yöleiritoimintaa Maskussa

1.–3.8.2017 Mannerlahden kesäleiri

Kesäleiri järjestetään Mannerlahden leirikeskuksessa 8–11 -vuotiaille. Hinta 65 € (sisaralennus 10 €) sisältää ohjaukset, vakuutukset, ruokailut, tarvikkeet ja kuljetukset.

Ohjelmassa kaikkea kivaa, unohtamatta leirille kuuluvia uinteja, saunoja, nuotiota, aurinkoa…

Ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä sari.aho(at)masku.fi. Muista ilmoittaa osallistujan nimi, ikä, osoite ja puhelinnumero, erityisruokavaliot ja mistä leiriläinen tulee kyytiin. Tarkemmat leirin aikataulut kotiin postitettavassa kirjeessä.

Uimakoulut

Uimakoulu Pikisaaressa, Askaisissa

järjestetään vuonna 2011 ja aikaisemmin syntyneille lapsille 26.6.–7.7.2017 (ei viikonloppuna). Hinta 65 € (sisaralennus 10 €) sisältää uimaopetuksen, kuljetuksen ja vakuutukset. Ilmoittautumiset Pikisaaren uimakouluun torstaihin 1.6.2017 mennessä sari.aho(at)masku.fi. Muista ilmoittaa osallistujan nimi, ikä, osoite ja puhelinnumero, huoltajantiedot, uimataito sekä mistä osallistuja tulee kyytiin (Lemun paloasema- Askaisten kirkko- Pikisaari). Tiedustelut: maarit.lindstrom(at)masku.fi HUOM! Uimakouluja ei järjestetä mikäli veden lämpötila on alle +15 C.

Vähä-Joumon merenrantauimakoulu

järjestetään 26.6.– 7.7.2017 (ma-pe) vuonna 2011 ja aiemmin syntyneille lapsille. Aamupäivän uimakoulu n. klo 8.30 –12.30 iltapäivän uimakoulu n. klo 12.–16 Uimakouluun järjestetään kuljetus. Aamupäivän uimakoulukuljetus: Piuhalta (Tanilantien risteys-Seppäläntie–Myllymäentie– Seikeläntie–Kustavintie–Ohensaari–Vähä-Joumo). Osallistujjille lähetetään osallistujakirje.

Iltapäivän uimakoulukuljetus ( Piuha ( Tanilantien risteys)–Seppäläntie–Myllymäentie–Seikeläntie–Niemenkulma–Vähä-Joumo). Uimakoulukyytiin voi tulla mistä tahansa pysäkiltä.

Hinta 65 € (sisaralennus 10 €) sisältää uimaopetuksen, kuljetuksen ja vakuutukset, Ilmoittautumiset Vähä-Joumon uimakouluun to 1.6.2017 mennessä sari.aho(at)masku.fi. Muista ilmoittaa osallistujan nimi, ikä, osoite ja puhelinnumero sekä mistä osallistuja tulee kyytiin ja lisäksi huoltajan tiedot. Ryhmäjakoa varten ilmoita myös lapsen uimataito ja mahd. suoritettu uimamerkki. (pystyykö uimaan uimasyvässä vedessä 0 m, 5 m, 10 m, 15 m ja yli). HUOM! Uimakouluja ei järjestetä mikäli veden lämpötila on alle +15 C.

Uimakouluttiedustelut: hanna.pennanen(at)masku.fi

Tenniskenttien käyttö kesällä 2017

Kenttien yksittäisvuorojen käyttö on maksutonta, pois lukien vakiovuorot 50 €/h/kenttä/kausi. Vakiovuorojen varaukset vapaa-aikapalveluista. Kentät ovat avoinna ma–su klo 8–20. (Huom. huolto- ja kunnostustyöt). Kentän huoltorakennuksen seinässä on vuorovarauslista, johon pelaajat voivat tehdä kenttävarauksen. Huomioithan vuorosi peruutuksen vihosta, mikäli estyt käyttämästä vuoroa. Kentät varataan huolto- ja kunnostustöihin maanantaisin klo 8–10, lisäksi kentät ovat varattuina tenniskurssin ajan 5.–7.6. klo 17–20.