Nuoriso

 

Nuorisotoiminta

Sinulle, alle 29-vuotias, joka olet vailla opiskelu -ja työpaikkaa! Nuorten työpajatoiminta Masku – Mynämäki – Nousiainen

Nuorisotakuu ja etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on Maskun-Mynämäen-ja Nousiaisten 15–29-vuotiaita nuoria varten, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella ja tarvitsevat tukea tai ohjausta erilaisissa elämäntilanteissa. Lisätietoja täältä.

Tiedotus

Www.pointti.info/kuntasivut/masku on Varsinais-Suomen nuorten yhteinen nettisivusto, josta löytyy kätevästi yhdestä osoitteesta tietoa tapahtumista ja harrastusmahdollisuuksista koko seutukunnalla. Sivuilta löytyy myös kuntien omat sivut.

Käy katsomassa Pointti ja tiedät mitä Maskussa ja muualla tapahtuu.

Nuorisotyön tapahtumista tiedotetaan myös Maskulaisessa sekä harrastetilojen ja koulujen ilmoitustauluilla.

Teematapahtumat

Nuorisotoimi järjestää myös erillisiä teematapahtumia: rock-konsertteja, toimintapäiviä, juhlia ja kansainvälisten ryhmien esiintymisiä.

Kurssitoiminta

Järjestöjen jäsenille ja yksityisille kuntalaisille järjestään erilaisia kursseja: AV-kurssit, tanssikurssit, askartelukurssit, järjestöohjaajakurssit, pikkukokkikurssi, järjestyksenvalvojakurssit.

Välineistöt, tilat- ja alueet

Nuorisotoimi lainaa järjestöjen ja yksityisten vapaa-ajanharrastuksiin käytettäviä välineistöjä (videokamera, elokuvaprojektori, rintanappikone, leirivälineistöä, pelivälineitä) sekä antaa neuvontaa erilaisissa nuorisotoimintaan liittyvissä asioissa ja vastaa siitä, että tilat ja alueet ovat käyttäjien vaatimassa kunnossa.

Huom! Kerho-, retki- ja leiritoiminnot ovat osallistujille maksullisia.

Yhteystiedot

Osoite: Askaistentie 142, 21230 Lemu

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi

Maskun vapaa-aikapalvelut: Facebook

Jyrki Kangas
Vapaa-aikatoimen päällikkö
Puh. 0440 701 871

Paula Harjamäki
Vs vapaa-ajanohjaaja
Puh. 040 8327 801
paula.harjamaki(at)4h.fi

Maarit Lindström
Vapaa-aikasihteeri
Puh. 050 3248 519