Nuoriso

 

Nuorisotoiminta

Nuorisotakuu ja etsivä nuorisotyö

Mynämäen kunnan etsivä nuorisotyö palvelee sinua 7.1.2014 alkaen osoitteessa etsiva(at)mynamaki.fi tai 044 4356 919. Etsivä nuorisotyö palvelee Mynämäen, Maskun ja Nousiaisten alueen 15–29 vuotiaita nuoria mm. opiskeluun, työelämään, elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Oppilaitokset ja puolustusvoimat voivat ilmoittaa keskeyttäneiden tiedot ko. alueen nuorista osoitteeseen etsiva(at)mynamaki.fi. Lisätietoa www.nuorisotakuu.fi

Tiedotus

www.pointti.info/masku on Varsinais-Suomen nuorten yhteinen nettisivusto, josta löytyy kätevästi yhdestä osoitteesta tietoa tapahtumista ja harrastusmahdollisuuksista koko seutukunnalla. Sivuilta löytyy myös kuntien omat sivut.

Käy katsomassa Pointti ja tiedät mitä Maskussa ja muualla tapahtuu.

Nuorisotyön tapahtumista tiedotetaan myös Maskulaisessa sekä harrastetilojen ja koulujen ilmoitustauluilla.

Osallisuus ja vaikuttaminen

www.aloitekanava.fi/masku on nuorille ja nuortenmielisille suunnattu valtakunnallinen verkkopalvelu, jonka avulla nuoret voivat muuttaa maailmaa – tai ainakin tehdä kotikunnastaan hiukan paremman paikan elää.

Rekisteröidyttyäsi palveluun, voit kirjoittaa oman ideasi sivulle ja kommentoida muiden ideoida. Kannatusta saaneet ideat etenevät aloitteiksi ja etenevät jatkokäsittelyyn.

Teematapahtumat

Nuorisotoimi järjestää myös erillisiä teematapahtumia: rock-konsertteja, toimintapäiviä, juhlia ja kansainvälisten ryhmien esiintymisiä.

Kurssitoiminta

Järjestöjen jäsenille ja yksityisille kuntalaisille järjestään erilaisia kursseja: AV-kurssit, tanssikurssit, askartelukurssit, järjestöohjaajakurssit, pikkukokkikurssi, järjestyksenvalvojakurssit.

Välineistöt, tilat- ja alueet

Nuorisotoimi lainaa järjestöjen ja yksityisten vapaa-ajanharrastuksiin käytettäviä välineistöjä (videokamera, elokuvaprojektori, rintanappikone, leirivälineistöä, pelivälineitä) sekä antaa neuvontaa erilaisissa nuorisotoimintaan liittyvissä asioissa ja vastaa siitä, että tilat ja alueet ovat käyttäjien vaatimassa kunnossa.

Huom! Kerho-, retki- ja leiritoiminnot ovat osallistujille maksullisia.

Yhteystiedot

Osoite: Askaistentie 142, 21230 Lemu

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi

Maskun vapaa-aikapalvelut: Facebook

Jyrki Kangas
Vapaa-aikatoimen päällikkö
Puh. 02 4388 241, 0440 701 871

Jatta Ihaksi
Vapaa-ajanohjaaja
Puh. 040 8327 801

Maarit Lindström
Vapaa-aikasihteeri
Puh. 050 3248 519