Valonian jätevesineuvonta

 

Valonian jätevesineuvonta

Tilaa jätevesineuvoja ilmaiselle kiinteistökäynnille

Maskun kunnan asukkailla on mahdollisuus kutsua Valonian puolueeton jätevesineuvoja ilmaiselle kiinteistökäynnille kesän 2017 aikana. Käynnillä kiinteistönomistaja saa tiedon tarvitseeko kiinteistön jätevesijärjestelmää uudistaa ja mitkä käsittelymenetelmät sopivat kyseiselle kiinteistölle.

Neuvontaa annetaan vakituisesti asutuille ja vapaa-ajan kiinteistöille, jotka sijaitsevat pohjavesialueilla tai 100 metrin etäisyydellä vesistöstä. Neuvontaa saa myös puhelimitse.

Pohjavesi- ja ranta-alueilla jätevesijärjestelmien tulee täyttää lainsäädännön vaatimukset 31.10.2019 mennessä.

Käynnin voi varata ottamalla yhteyttä jätevesineuvojaan: Minna Kivilähde puh. 040 521 2729 (ark. klo 9-16) tai minna.kivilahde@valonia.fi.

Jätevesineuvonta toteutetaan osana Valonian ja Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistyksen HAKKU-hanketta, jota rahoittaa Varsinais-Suomen ELY-keskus. Lisätietoja Valonian jätevesineuvonnasta www.valonia.fi/hakku

Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys ry. ja Valonia

 

Valonia tarjoaa puolueetonta haja-asutuksen jätevesineuvontaa

VALONIA auttaa ja neuvoo jätevesiyhteistyössä mukana olevien kuntien asukkaita ja mökkiläisiä jätevedenkäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä sekä neuvoo yrittäjiä ja viranomaisia. Tarjoamme neuvoja esimerkiksi jätevedenkäsittelyvaihtoehdoista sekä järjestelmien hankinnasta ja kustannuksista.

Valonian vesiasiantuntijat neuvovat kiinteistönomistajia puhelimitse arkisin klo 9–16. Neuvontapuhelimen kautta voi kysellä tietoa mm. erilaisista jäteveden käsittelymenetelmistä sekä niiden kustannuksista ja toimivuudesta. Yhteystiedot ovat: Katariina Yli-Heikkilä p. 040 5522 369 ja Jarkko Leka puh. 040 1972 265.

Valonia 1_logo