Vuokra-asunnot

Maskun kunnan vuokra-asunnot 

Maskun kunnalla on vuokra-asuntoja Lemussa Iltatiellä ja ne ovat ikäihmisille tarkoitettuja asuntoja. Maskun alueella olleet kunnan vuokra-asunnot ovat nykyisin Kas asunnoilla. Etsi tai hae niitä KAS asuntojen kotisivuilta: https://kas.fi/.

Tällä hetkellä asuntoja ei ole yhtään vapaana. Vapaista ja vapautuvista asunnoista ilmoitetaan Ajankohtaista -palstalla.

Ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista asukkaan tulee maksaa vuokravakuus, joka on yhden kuukauden vuokran suuruinen.

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan todistus/todistukset hakijan/hakijoiden nykyisistä kuukausituloista sekä verotuspäätös viimeksi toimitetusta verotuksesta. Muita liitteitä voivat hakijat lisätä hakemukseen harkintansa mukaan. Asunnon tarve on hyvä perustella hakemuksessa. Asunnot täytetään jatkuvan haun periaatteella. Hakemus on voimassa 6 kuukautta jättöpäivästä lukien. Luottotiedot tarkistetaan.

Vuokra-asunnot on irtisanottava kirjallisesti, irtisanoutumiset toimitetaan kunnantoimistoon, Keskuskaari 3 tai maskunkunta(at)masku.fi. Vuokralainen tekee asuntoon loppusiivouksen ja asunnon tarkastuksen jälkeen vuokravakuus palautetaan.

Yhteystiedot

Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi

Tiedustelut 

Kirsi Kylänpää
Toimistosihteeri
Puh. 044 7388 262

Vuokralaskutus

Kirsi Kylänpää
Toimistosihteeri
Puh. 044 7388 262