Joukkoliikenne

 

Maskun kunta kuuluu Turun Seudun seutulippualueeseen.
Maskun seutulipun hinta on 65 €.

Fölin aiheuttamat muutokset seutulipun käyttöön

Koska Turun seudun joukkoliikenteen uusi maksujärjestelmä ei pysty käsittelemään Matkahuollon matkakortteja, otetaan Matkahuollon matkakortin lisäksi käyttöön Turun viranomaisalueen linjoilla käytettävä rinnakkaiskortti.

Asiakas ostaa ja lataa Turun seudun joukkoliikenteen linjoille tarkoitetun rinnakkaiskortin ostettuaan ensin Matkahuollon matkakortin tai ladattuaan siihen uuden kauden. Rinnakkaiskortti tehdään aina alkuperäiselle ostojaksolle ja asiakkaan tulee esittää sekä Matkahuollon matkakortti että ostokuitti pyytäessään rinnakkaiskorttia tai sen lataamista. Ensimmäisen ostokerran yhteydessä asiakkaalta peritään normaali matkakortin hinta (1.7.2014 5 €) rinnakkaiskortista. Rinnakkaiskortin hankinta ja lataaminen tapahtuu aina  Fölin palvelupisteessä (Aurakatu 5, 20100 Turku).

Mistä seutulipun voi hankkia?

Seutulipun voi ostaa Matkahuollosta tai matkakortteja myyvistä asiamiespisteistä. Lippua ostettaessa täytyy asiakkaan todistaa henkilöllisyys virallisella henkilötodistuksella. Seutulippua voi ensimmäisen oston jälkeen ladata Matkahuolloissa, matkakortteja myyvissä asiamiespisteissä ja busseissa. Busseissa lisälataus kannattaa ajoittaa ruuhka-aikojen ulkopuolelle.

Turun seudun seutulippukunnat:
Aura, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Parainen ja Sauvo, joista Föliin kuuluvat Kaarina, Lieto, Naantali, Raisio, Rusko ja Turku.

Matkahuollon omien toimipaikkojen sekä asiamiesten yhteystiedot löytyvät: Matkahuolto.

Yhteystiedot

Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku
Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi

Maija Löfstedt
Hallintojohtaja
Puh. 044 7388 221