Maskun Vesihuolto Oy

Maskun Vesihuolto Oy aloitti toimintansa 1.1.2016. Yhtiö perustettiin purkamalla aikaisemmin tukkuvesiyhtiönä toiminut Masku-Nousiainen Vesilaitos kuntayhtymä ja perustamalla uusi Maskun Vesihuolto Oy. Uuteen yhtiöön liitettiin myös Maskun kunnan vesihuoltolaitos ja laitoksen kunnan alueella oleva veden ja jäteveden jakeluverkosto paineenkorotuslaitoksineen ja pumppaamoineen. Yhtiön kaikki osakkeet omistaa Maskun kunta.

Yhtiön toimialaan kuuluu veden hankinta, veden käsittely ja jakelu sekä jätevesien johtaminen seudulliseen jätevedenpuhdistamoon. Yhtiö toimittaa vettä Maskuun, Nousiaisiin sekä Naantalin Livonsaareen ja Velkualle.
Jätevedet johdetaan Mynämäen, Nousiaisten sekä Maskun yhteistä siirtoviemäriä pitkin Raision kautta Turun Seudun Puhdistamolle Kakolaan.

Tiedote vesikatkoksesta vesijohtoverkoston piirissä oleville kiinteistöille Piuhan ja Karevan alueilla

Vähentääksemme veden laatuvaihteluja poistamme runkovesijohdoista saostumia. Puhdistus suoritetaan puhdistuselementein (putkipossut) ilman mitään kemikaaleja.

Puhdistustyö tehdään maanantain 26.10.2020 ja tiistain 27.10.2020 välisenä yönä klo 22–06, Tänä aikana vettä ei saa laskea hanasta ja pesukoneiden käyttö on kielletty. Veden käyttö sulkuaikana voi aiheuttaa vesikalusteiden tukkeutumisen ja rikkoutumisen.

Työalue koskee Kuovintie, Myllytorpantie, Myllypolku, Myllykatu, Myllykuja, Myllyrinne, Myllypuro, Metsäpurontie, Tammermäentie, Tanilantie, Salomäentie, Viitakkeentie, Karevantie ja Vanhasentien varrella olevia kiinteistöjä.

Näillä alueilla vesijohtoverkoston piirissä olevia kiinteistöjä pyydetään varaamaan riittävästi käyttövettä (talousvesi, puhdistus ja wc) astioihin puhdistustyön ajaksi.

Ennen veden käyttöönottoa on hyvä juoksuttaa vettä jonkin aikaa. Hanasta saattaa tulla sakkaa/ilmaa sitä avattaessa. Vesi on muuten juomakelpoista.

Pahoittelemme tilapäistä häiriötä vedenjakelussa.

Maskun Vesihuolto Oy:n toiminta koronaepidemian aikana

Toimistomme kunnanvirastolla on suljettu asiakaskäynneiltä toistaiseksi, mutta palvelemme normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 8:00-11:00. 

Vesilaitos on toiminnassa myös normaalisti, mutta asiakaskäyntejä pyydetään välttämään. Kiireellisissä asioissa toivomme asiakkaiden olevan yhteydessä vesilaitokseen ensin puhelimitse.