Maskun Vesihuolto Oy

Maskun Vesihuolto Oy aloitti toimintansa 1.1.2016. Yhtiö perustettiin purkamalla aikaisemmin tukkuvesiyhtiönä toiminut Masku-Nousiainen Vesilaitos kuntayhtymä ja perustamalla uusi Maskun Vesihuolto Oy. Uuteen yhtiöön liitettiin myös Maskun kunnan vesihuoltolaitos ja laitoksen kunnan alueella oleva veden ja jäteveden jakeluverkosto paineenkorotuslaitoksineen ja pumppaamoineen. Yhtiön kaikki osakkeet omistaa Maskun kunta.

Yhtiön toimialaan kuuluu veden hankinta, veden käsittely ja jakelu sekä jätevesien johtaminen seudulliseen jätevedenpuhdistamoon. Yhtiö toimittaa vettä Maskuun, Nousiaisiin sekä Naantalin Livonsaareen ja Velkualle.
Jätevedet johdetaan Mynämäen, Nousiaisten sekä Maskun yhteistä siirtoviemäriä pitkin Raision kautta Turun Seudun Puhdistamolle Kakolaan.

Vesihuoltolaitoksen asiakaspalvelu on suljettuna joulun aikaan 23.12.2021 – 2.1.2022 välisen ajan.

Yhteydenotot liittymissopimuksiin, vesilaskuihin ja vesimittareiden noutoon tulee siis ajoittaa kyseisen ajankohdan ulkopuolelle.

Vesihuollon vikapäivystys päivystää normaalisti numerossa 040 8428 687 myös joulun pyhien aikana.

Maskun Vesihuolto Oy:n toiminta koronaepidemian aikana

Toimistomme kunnanvirastolla on suljettu asiakaskäynneiltä toistaiseksi, mutta palvelemme normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 8:00-11:00. 

Vesilaitos on toiminnassa myös normaalisti, mutta asiakaskäyntejä pyydetään välttämään. Kiireellisissä asioissa toivomme asiakkaiden olevan yhteydessä vesilaitokseen ensin puhelimitse.