Vesimittarilukemat – Kulutus-Web

Vesimittarien lukemapyynnöt syyskuussa 2020

Koronan aiheuttaman poikkeustilan takia keväällä siirrettyjen vesimittarilukemapyyntöjen lähettäminen on nyt ajankohtaista. Lukemapyyntövuorossa ovat Lemun alue, Akkoinen – Mäksmäki, Seikelä – Sopola, Luolavuori ja Niemenkulma.

Lukemat tulee ensisijaisesti ilmoittaa KulutusWeb-palvelussa os. https://www.kulutus-web.com/masku. Koronan aiheuttaman tilanteen takia otamme lukemia vastaan myös sähköpostitse os. vesihuolto(at)masku.fi, tekstiviestillä sekä puhelimitse arkisin klo 8-11, numeroon 0447388263.

Muistutamme vielä, että vesimittarilukemia voi milloin vain ilmoittaa kulutuswebin kautta ja ne huomioidaan seuraavassa laskutuksessa.

Etäluettavien vesimittareiden luenta hoidetaan vesihuollon toimesta.

Maskun Vesihuolto Oy:ssä on käytössä Kulutus-Web -palvelu.
Kulutus-Web on sähköinen palvelu, jossa vesihuollon asiakkaat pääsevät syöttämään nettiselaimella vedenkulutuslukeman Maskun Vesihuolto Oy:n laskutusjärjestelmään sekä selaamaan kiinteistönsä vedenkulutushistoriaa ja kulutusennustetta. Palvelun kautta kuluttaja voi myös lähettää palautetta mm. vesilaskutukseen vaikuttavista muutoksista (vuosikulutusarvion muutokset).

Palveluun kirjautumiseen tarvitaan kulutuspaikan numero (kuluttajanumero) sekä vesimittarin numero. Tiedot löytyvät kiinteistöön kohdistuvasta vesimittarin luentakortista tai vesilaskusta. Lukema ilmoitetaan aina täysinä kuutioina, ei desimaaleja. Tiedot päivittyvät laskutukseen muutaman päivän viiveellä.
Pyydämme lähettämään vesimittarin lukeman ensisijaisesti Kulutus-Webin kautta. Toisena vaihtoehtona on edelleen vuosittain lähetettävän vesimittarilukeman ilmoituskortin palauttaminen postitse.

Kirjaudu Kulutus-Web palveluun
Ohje kulutus-webin käyttämiseen