huhti 092019
 

Maskun kunta hakee

ELINVOIMAPÄÄLLIKKÖÄ

Elinvoimapäällikön tehtävänä on kehittää Maskun elinkeinopalveluja ja kunnan elinvoimaisuutta. Päätehtäviä ovat kunnan markkinoinnin johtaminen, elinkeinoelämän edistäminen ja kunnan hankerahoituksen koordinointi. Elinvoimapäällikkö on elinkeinotoimikunnan esittelijä ja hän raportoi suoraan kunnanjohtajalle. Toimi on uusi, joten pääset kehittämään siitä sinulle ja Maskun kunnalle sopivaa tehtävää.

Haemme aktiivista ja osaavaa henkilöä tehostamaan kunnan asukasluvun kasvulle asetettuja tavoitteita, varmistamaan yritysten toimintaedellytykset ja luomaan kuntaan uutta markkinointikulttuuria. Arvostamme kokemusta yrityselämästä ja riittävää johtamiskokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta luontaista kykyä rakentaa yhteistyötä sekä luoda verkostoja ja kumppanuuksia kuntien, muiden viranomaisten, yritysten ja rakentamisen toimijoiden välille.

Kelpoisuusvaatimuksena elinvoimapäällikön virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä. Virassa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Hakuaika päättyy 3.5.2019 klo 15. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Arto Oikarinen, puh. 044 7388 300 tai arto.oikarinen(at)masku.fi.

Maskussa 9.4.2019

Maskun kunnanhallitus