Ajankohtaista/ liikuntatoiminta

 

Harrastetilojen käyttövuorot syyskaudella 2019–kevätkaudella 2020

Maskun kunnan hyvinvointipalvelujen hallinnassa olevien harrastetilojen (kerhotila Brankkari, Niemenkulman kerhotila, Wanha Oskari, Oskarin Helmi ja Humikkalan maja) säännölliset käyttövuorot syyskaudelle 2019 – kevätkaudelle 2020 ovat maskulaisten yhteisöjen haettavissa 5.7.2019 mennessä: hyvinvointipalvelut(at)masku.fi. Hakemuksessa tulee ilmetä haettava harrastetila, päivä, kellonaika ja vastuuhenkilöt.

Vähä-Joumon merenranta uimakoulu ja vesiturvallisuusleiri 6v ja vanhemmille (v.2013 ja aiemmin syntyneille lapsille ja nuorille 24.6.–5.7.2019 (ma–pe)

Vähä-Joumon merenranta uimakoulu järjestetään päiväleiritoimintana, jossa osallistujille tarjotaan lämmin ateria joka päivä (ei kuitenkaan promootiopäivänä). Päivän aikana uidaan, leikitään ja harjoitellaan vesiturvallisuusasioita Life Saver ohjaajan johdolla. Uinnin opetukset tasoryhmittäin. Hinta 75€ (10pv).

Hinta sisältää uimaopetuksen, leikinohjauksen ja välineet, edestakaiset kuljetukset ja lounaat sekä uimamerkit ja uimakoulutodistuksen. Kuljetukset järjestetään linja I: Askainen-Lemu -Vähä-Joumo ja Linja II: Piuha – Keskuskaari – Seikeläntie – Vähä-Joumo. Päivän kesto n. klo 8.30–15.

Jarkko Niemisen tenniskenttien käyttö kesällä 2019

Vakiovuoron hinta 50€ / kausi / kenttä / h. Yksittäiset varaukset varausvihkoon, joka löytyy kentältä. Yksittäiset vuorot ovat maksuttomia 😊.

Ohjattua crosstraining- ulkotreenivalmennusta

Toiminnallista ulkotreeniä monipuolisilla harjoitteluvälineillä. Sopii aloittelijoille ja kokeneemmille lihaskuntoharjoittelijoille. Ota mukaan vesipullo ja liikuntavarustus.

  • Aika: Tiistaisin klo 17 ja sunnuntaisin klo 14 alkaen 5.5.2019.
  • Paikkana on Brankkarin urheilukenttä, Paloasemantie 5, 21250 Masku
  • Hinta 10 €/hlö, maksuvaihtoehdot käteinen, kortti ja Smartum-setelit
  • Ilmoittautumiset ja lisätiedot puh. 040 8327 495/Roni Tilander

Valmennuksen järjestää yhteistyössä Kuntoilupalvelut.fi sekä Maskun kunnan liikuntatoimi.

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittuja maskulaisia

Lemun hyvinvointipuisto

Lemun hyvinvointipuisto on valmistunut. Puisto on kuntalaisten vapaassa käytössä. Varsinaiset avajaiset kuntalaisille järjestetään kevätpuolella. Tästä lisää tietoa myöhemmin.

Nyt puistolle on nimi hakusessa! Ehdotuksia saa jättää helmikuun loppuun mennessä osoitteeseen jatta.ihaksi(at)masku.fi. Puisto nimetään parhaan nimiehdotuksen mukaan ja se julkistetaan kevään avajaisissa.

Maskun kunta ja NHL-pistepörssin ykkönen Mikko Rantanen onnittelevat 30-vuotiasta MaPSia

Maskun Palloseura on ansiokkaasti tuonut jalkapallon iloa harrastajille jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Lukemattomat tunnit pyyteetöntä vapaehtoistoimintaa ja talkootyötä ovat mahdollistaneet tämän loistavan kasvattajaseuran pitkän taipaleen pienessä kunnassa 1.12.1988 lähtien.

Tunnettuja Mapsin kasvatteja ovat mm. jalkapalloilijat Kasper Hämäläinen, Riku ja Roope Riski sekä tennispelaaja Jarkko Nieminen ja tietenkin myös jääkiekkoilija Mikko Rantanen.

Tällä videolla Mikko Rantanen ja Mapsin nuoret onnittelevat 30-vuotiasta seuraa.

Onnea MAPS!

MIHI Maskussa

Käy kurkkaamassa ja kirjautumassa: MIHI.fi. MIHI meidän koulussa lajitutustumiskerho Hemmingin liikuntahallilla torstaisin klo 14.15–15.15. Sisältö muokataan osallistujien toiveiden pohjalta. Ei tarvitse erillistä ilmoittautumista.

  • Maksuttomat liikuntatilavuorot höntsäilyyn haettavissa hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai puh. 044 7388 299.
  • Lavis ke klo 19–20 Askaisten koululla

Alakoululaisten liikuntakerho

Kerho järjestetään Askaisten koululla torstaisin klo 14.15–15.15. Lajeina Futsal, salibandy, koripallo, lentopallo.

Ilmoittautuminen kerhoon paikan päällä. Ohjaajana toimii Hannu Rantama.

Askaisten kuntosalin maalaus talkoohengellä

Aikuisliikunta; Leidit liikkeellä

Etsitkö omaa liikuntalajiasi?

Leidit liikkeellä -liikuntatoiminta tutustuttaa erilaisiin lajeihin ja kannustaa satunnaisesti tai vähän liikuntaa harrastavia naisia (29–64-vuotiaat) löytämään oman liikuntaharrastuksen.

Liikkeelle on helppo lähteä: leidien jäsenkortti oikeuttaa useaan liikuntaryhmään viikossa. Niistä voi koota itselleen mieluisimman ja parhaiten sopivan ohjelman. Turkulaiset urheiluseurat ohjaavat ryhmiä.

Lajeina ovat mm. keppijumppa, sulkapallo, sähly, koripallo, tanssi, jooga ja tai chi. Ryhmiä järjestetään eripuolilla Turkua. Mukaan pääsee, vaikka et olisikaan turkulainen.

Hinnat löytyvät nettisivuilta alla olevan linkin kautta. Liikuntasetelit sekä Turun kaupungin työntekijöiden tyky –ranneke käyvät myös maksuvälineenä.

Lisätietoja ja jäsenkortin hankintapaikat: www.turku.fi/leiditliikkeella tai numeroon 050 5546 225.

Aikuisliikunta; Kunnon äijät

Hikisen tusinan liikuntatoiminta potkii keski-ikäiset (29–64-vuotiaat) äijänköriläät rennosti liikkeelle.

Tusinassa voit huoltaa omaa kroppaasi oman mieltymyksen mukaan, jopa yhtä hyvin tai jopa paremmin kuin autoasi.

Hikinen tusina liikkuu eri puolilla Turun kaupunkia kuutena iltana viikossa. Tunneille voi osallistua oman aikataulunsa mukaan ja niistä voit koota itselleen sopivat liikuntamuodot. Toiminta järjestetään yhteistyössä turkulaisten urheiluseurojen kanssa.

Tarjolla on sählyä, keppijumppaa, kahvakuula, futista, lentopalloa ja erilaisia lihaskuntojumppia. Osalle tunneista voi osallistua myös vaimon tai naisystävän kanssa, niin ei mene sukset ristiin kotona! Mukaan pääsee turkulaisten lisäksi myös muissa kunnissa asuvat.

Hinnat löytyvät nettisivuilta alla olevan linkin kautta. Maksun voi maksaa myös useilla eri liikuntaseteleillä sekä Turun kaupungin TYKY-rannekkeella.

Lisätietoja vuoroista ja maksukäytännöistä saa osoitteesta www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/harrastamaan/liikuntaa-aikuisille/kunnon-aijat tai soittamalla numeroon 050 5546 228.

Likiliikkuja.fi kannustaa liikkumaan yli kuntarajojen

Liikuntaneuvonta

LiikU-koulutuskalenteri

Askelmittareita ja kävelysauvoja

käyttöohjeineen lainattavissa Maskun pääkirjastosta – testaa täyttyykö terveyden kannalta riittävä askelmäärä päivittäin – tehosta kävelyä kävelysauvoilla.

Koe kunnon ja hyväolon kohentuminen.

Haastepyöräilyn 2018 tulokset

Kiitos kaikille Haastepyöräilykampanjaan osallistuneille. Maskulaiset kuittasivat tänä vuonna ennätykselliset 7557 kirjausta.

Tulokset

Yhteystiedot

Osoite: Askaistentie 142, 21230 Lemu
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi
Maskun vapaa-aikapalvelut: Facebook

Hanna Pennanen
Liikuntasuunnittelija
Puh. 02 4388 242, 044 7388 242

Jatta Ihaksi
Nuorisotyön koordinaattori
Puh. 040 8327 801

Maarit Lindström
Vapaa-aika- ja kulttuurisihteeri
Puh. 050 3248 519