Liikuntatarjonta

 

Syksyn 2019 liikuntatarjonta

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkit  aukeavat ma 26.8. klo 12 ja sulkeutuvat  pe 30.8. klo 24.

Ensimmäinen kerta on tutustumiskerta, ja jos jatkaa ryhmässä, sitoutuu samalla ryhmän toimintaan ja kurssimaksuun, joka laskutetaan. Peruutukset hyvinvointipalveluihin. Otamme vastaan Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleiltä, sekä Virike- ja kuntoseteleitä.

Lapsi- ja perheliikunta

Vauva ja perheliikunta

Ohjaajana lastenliikunnan ohjaaja Sirke Viljanen. Aloitus viikko 36. Hinta 35 €/kurssi mikäli perheestä osallistuu 1 lapsi, 50 € mikäli perheestä osallistuu 2 lasta, 3 lasta maksaa 65 €. Kokoontuminen 12 kertaa.

Keskiviikon tunnit Lemun koululla

  • Klo 15.15–16 Vauvasirkus 2–13 kk
  • Klo 16–16.45  Perhesirkus 1–6 v

Perjantain tunnit Tammenahjon koululla

  • Klo 14.30–15.15 Vauvasirkus 2–13 kk
  • Klo 15.15–16  NaperoSirkus 1–3 v
  • Klo 16–17  Perhesirkus 1–6 v

VauvaSirkus:

Vauvan ja vanhemman yhteinen tunti, joka tarjoilee musiikin, laulujen ja leikkien lomassa motorista kehitystä tukevaa liikuntaa, vahvistaa aikuisen ja lapsen vuorovaikutusta.

NaperoSirkus:

1–3 vuotiaiden jumppa yhdessä oman vanhemman kanssa. Tuntien sisältö vaihtuu kahden viikon välein. Teemana mm. pallot, tasapaino, temppurata, leikkivarjo, lakana, hyppy, liikenneteema.

Perhesirkus:

Sisällöltään lähes sama kuin Naperosirkus, mutta sovellettu 1–6 -vuotiaille lapsille, perheestä voi olla mukana eri-ikäisiä sisaruksia.

Omatoimivuoro/perheliikunta

Avoin ja maksuton perheliikuntavuoro Hemmingin liikuntahallin monitoimitilassa lauantaisin klo 14.30–18. Katso mahdolliset vuoroperuutukset hallin ilmoitustaululta tai www.masku.fi/vapaa-aika-ja kulttuuri/salivuorot/Hemmingin halli/monitoimitila. Mikäli MTT:ssä on erillisvaraus, avoin vuoro on peruttu. Ilmoittaudu valvojalle.

Nuorten liikunta

MIHI liikuntaa Maskussa

Nuorten (13–19 -vuotiaille) Rajattomasti liikuntamahdollisuuksia mihin mennä, mitä tehdä! Kirjaudu mihi -sivustoilla ja nauti monipuolisista ja maksuttomista liikuntaeduista. Voit koska tahansa mennä tunneille mukaan, ei erillistä ilmoittautumista. Liikuntatarjontaa lisätään syksyn aikana – käy kurkkaamassa mihi -sivuilta! Luo omat MIHI-tunnukset ja liiku maksuttomasti milloin sinulle sopii.

Pöytätennis

Lemun urheilutalolla, mailat ja pallot saat lainaksi paikan päältä, ma klo 18.30–20, la klo 10.

Maksuttomia salivuoroja

Tiedustelut puh. 044 7388 242 tai hanna.pennanen(at)masku.fi.

Mitä lajeja/ liikuntamahdollisuuksia kaipaat Maskuun

– käy jättämässä ideasi Maskun hyvinvointipalvelut Face-sivuille.

Työikäisten liikunta

Tehokas kahvakuulatuntitreeni + venyttelyt

Eli girya (eng. kettlebell) on pyöreä kahvallinen metallipallo, jota käytetään monipuoliseen vastusharjoitteluun. Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Kahvakuulien avulla käydään tehokkaasti läpi koko kehon lihaksistoa. Juomapullo ja oma kuula mukaan. Muutamia 4kg ja 6 kg lainakuulia lainattavissa.

Maanantaisin Tammenahjon koulun liikuntasalissa. Hinta 35 €/kurssi. Ryhmien aloitus vko 36. Kurssien kesto 12 kertaa. Hinta 35 €/kurssi. Ohjaajana Hanna Viljanmaa. Klo 19–20 ja mahdollisesti lisäryhmä  klo 20–21 jatkoryhmä.

Pilatesryhmät kaikenikäisille ja –kuntoisille naisille ja miehille

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja ryhtiä vahvistamalla kehon keskialuetta ja syviä tukilihaksia. Kehon liikehallinta lisääntyy voima-, liikkuvuus- ja koordinaatioharjoitteilla. Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasapainoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli.

Pilates alkeis- ja kevennetty ryhmä. Luukan palvelukeskuksen Seniorisalissa ke klo 18–18.45. Aloitus viikko 36. Hinta 40€/kurssi. Ohjaajana Hanna Viljanmaa.

Pilates jatkoryhmä keskiviikkoisin Maskutalolla klo 19–20. Aloitus viikko 36. Hinta 40 €/kurssi. Ohjaajana Hanna Viljanmaa.

Musiikkiliikuntaa, apuna tuoli

Hauska tanssillinen tunti lavatanssimusiikin tahtiin. Tunnilla hyödynnetään tuolia ja osallistua voi vaikka pyörätuolilla. Ohjaajana Jaana Fagerholm-Lehtonen.

Musiikkiliikuntaa torstaisin Maskutalolla klo 10–11. Aloitus 26.9. 12 kertaa, viimeinen kerta 19.12.

Avoin  sählypelivuoro

Lemun koululla lauantaisin klo 13–14.30. Tiedustelut: Petri Mäkinen, petri.makinen(at)vslaatoitus.fi tai  puh. 045 1135 090.