Ajankohtaista/ nuorisotoiminta

 

Harrastetilojen käyttövuorot syyskaudella 2019–kevätkaudella 2020

Maskun kunnan hyvinvointipalvelujen hallinnassa olevien harrastetilojen (kerhotila Brankkari, Niemenkulman kerhotila, Wanha Oskari, Oskarin Helmi ja Humikkalan maja) säännölliset käyttövuorot syyskaudelle 2019 – kevätkaudelle 2020 ovat maskulaisten yhteisöjen haettavissa 5.7.2019 mennessä: hyvinvointipalvelut(at)masku.fi. Hakemuksessa tulee ilmetä haettava harrastetila, päivä, kellonaika ja vastuuhenkilöt.

Hyvinvointipalvelut rantautuu Rivieralle!

Nuorisotoimi ja kirjasto rantautuvat Rivieralle viikoilla 27 ja 32, mikäli aurinko paistaa ja sää hellii!

Voit pongata Ihanat naiset rannalla (ja paljon muita hyviä kirjoja) näillä viikoilla joinakin päivinä biitsiltä ja päästä kokeilemaan SUP-lautaa, pelaamaan pihapelejä ja tutustumaan kirjaston tarjontaan sekä lainaamaan haluamiasi kirjoja ja lehtiä. Älä emmi jos pongaat meidät vaan tule rohkeasti juttusille!

Lemun hyvinvointipuisto

Lemun hyvinvointipuisto on nyt virallisesti avattu. Puisto sai nimekseen LEMUPARK, nimen keksi Patrik Similä, kiitos hänelle!

Lemun joulupuoti on lahjoittanut lasten ja nuorten käyttöön puistoon kaksi välinekassia, jotka sisältävät tennismailoja ja palloja, koripalloja, hyppynaruja, pingismailoja ja palloja sekä jalkapalloja. Suuri kiitos lahjoittajille!

Kasseja saa lainata maksutta Lemun lähikirjastosta sen aukioloaikoina kuittausta vastaan. Kirjasto tarkistaa kassit jokaisen lainauksen jälkeen, jotta välineet pysyvät tallessa.

Lemun lähikirjasto on avoinna: ma klo 10–15, ti klo 14–20, ke suljettu, to klo 14–20 ja pe klo 11–15. Tervetuloa hakemaan välineitä lainaan!

Nuorten liikunta

13–19-vuotiaille nuorille tarjolla kymmeniä liikuntamahdollisuuksia ilmaiseksi! Rekisteröidy osoitteessa https://mihi.fi/ ja voita huikeita palkintoja!

Yhteystiedot

Osoite: Askaistentie 142, 21230 Lemu
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi
Maskun vapaa-aikapalvelut: Facebook

Jatta Ihaksi
Nuorisotyön koordinaattori
Puh. 040 8327 801

Maarit Lindström
Vapaa-aika- ja kulttuurisihteeri
Puh. 050 3248 519