Ajankohtaista/ nuorisotoiminta

 

Maksuton leffakokemus lokakuussa 2019

Keskiviikkona 16.10.2019 on tulossa nuorille Maskun nuorisovaltuuston järjestämänä maksuton leffakokemus Finnkinossa Turussa. 80 nopeinta pääsee kokemaan leffan maksutta. Tarkemmat tiedot yms. tulevissa Maskulaisissa.

Lemun hyvinvointipuisto

Lemun hyvinvointipuisto on nyt virallisesti avattu. Puisto sai nimekseen LEMUPARK, nimen keksi Patrik Similä, kiitos hänelle!

Lemun joulupuoti on lahjoittanut lasten ja nuorten käyttöön puistoon kaksi välinekassia, jotka sisältävät tennismailoja ja palloja, koripalloja, hyppynaruja, pingismailoja ja palloja sekä jalkapalloja. Suuri kiitos lahjoittajille!

Kasseja saa lainata maksutta Lemun lähikirjastosta sen aukioloaikoina kuittausta vastaan. Kirjasto tarkistaa kassit jokaisen lainauksen jälkeen, jotta välineet pysyvät tallessa.

Lemun lähikirjasto on avoinna: ma klo 10–15, ti klo 14–20, ke suljettu, to klo 14–20 ja pe klo 11–15. Tervetuloa hakemaan välineitä lainaan!

Lemuparkissa lisää toimintavälineitä!

Lemun puistoon on saatu lisää tekemistä. Betoniset skeittielementit ovat kaikkien käytössä vapaasti. Muistathan pitää huolen siitä, että käyttäessäsi puistoa sinulla on asianmukaiset suojat kuten kypärä, polvisuojat, rannesuojat yms. päälläsi.

Välinekassit, jotka sisältävät mm. Koripallon, tennispalloja, pingismailoja ja hyppynaruja on lainattavissa Lemun lähikirjastosta kuittausta vastaan. Kasseista löydät kaiken tarvittavan puistossa pelailua varten!

Nuorten liikunta

13–19-vuotiaille nuorille tarjolla kymmeniä liikuntamahdollisuuksia ilmaiseksi! Rekisteröidy osoitteessa https://mihi.fi/ ja voita huikeita palkintoja!

Yhteystiedot

Osoite: Askaistentie 142, 21230 Lemu
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi
Maskun vapaa-aikapalvelut: Facebook

Jatta Ihaksi
Nuorisotyön koordinaattori
Puh. 040 8327 801

Maarit Lindström
Vapaa-aika- ja kulttuurisihteeri
Puh. 050 3248 519