Hiihtolomalla 18.–22.2.2019 (vko 8) tapahtuu!

 

Hyvinvointipalvelut järjestää hiihtolomalla monenlaista toimintaa:

Ilmoittautumiset kaikkiin retkiin alkavat 1.2. 2019 klo 9 osoitteeseen hyvinvointipalvelut(at)masku.fi.

Ennen ilmoittautumisajankohdan alkamista ilmoittautuneita emme valitettavasti voi huomioida. Ilmoittautuminen päättyy 8.2. 2019 klo 14. Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessa ilmoita osallistujan nimi, ikä, osoite, puhelinnumero, mahdolliset erityisruokavaliot (lasten Turun retki) ja muut erityistarpeet, alaikäisen lähtiessä yksin matkaan myös huoltajan nimi ja puhelinnumero sekä mistä osallistuva tulee bussin kyytiin.

Maanantaina 18.2.2019 retki nuorille Tampereelle Prison Island – Vankilakoitokseen!

Seikkailu Prison Islandissa!

Pelin tarkoituksena on ratkaista 2–4 henkilön tiimeissä mahdollisimman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana. Tampereella on 23 erilaista selliä ja mukaan mahtuu jopa 60 yhtäaikaista seikkailijaa. Koko tiimin osallistuminen tehtävien ratkaisemiseksi on erittäin tärkeää, kaikkien taitoja tarvitaan. Osa tehtävistä on hieman fyysisempiä, ja niitä suorittaessa voi tulla kuuma, joten suosittelemme varautumaan seikkailuun rennoin liikuntavarustein.

Lisätietoja löytyy: https://www.prisonisland.fi/tampere/

Retken hinta: 40 €/hlö sisältää kuljetuksen sekä Prison Islandin sisäänpääsyn.

Retken aikataulu: lähtö klo 9.45 Askaisten koululta, klo 10 Lemun paloasemalta, klo 10.15 Nousiaisten Henrikin koululta, klo 10.30 Maskun kunnanvirastolta. Paluu klo 14.30 jälkeen lähtö Tampereelta ruokapaikan kautta. Huom! Ruokailu omakustanteinen, ei kuulu retken hintaan.

Ilman huoltajaa matkaan pääsee vuonna 2007 syntyneet ja sitä vanhemmat. Nuoremmat tarvitsevat huoltajan mukaan. 28 nopeinta mahtuu Maskusta retkelle mukaan. Matka järjestetään yhteistyössä Nousiaisten vapaa-aikatoimen kanssa ja toteutuu, mikäli saadaan yhteensä 30 ilmoittautujaa.

Keskiviikkona 20.2.2019. hiihto- ja lasketteluretki Himokselle

Koko perheen laskettelu- ja hiihtoretki Himokselle, alle 12-vuotiaille huoltaja mukaan. Lähtö Askaisten koululta klo 8, Lemun paloasemalta klo 8.15 ja Maskun kunnanvirastolta klo 8.30. Paluukuljetus Himokselta lähtee klo 18. Retken hinta, joka sisältää edestakaiset matkat ja hissiliput: 12-vuotiaat ja vanhemmat 55 €, 7–11 -vuotiaat 40 € ja alle 7 -vuotiaat (kypärä päässä laskevat) 20 €. Pelkkä meno-paluukuljetus 20 €. Matkan hinta laskutetaan, välinevuokra maksetaan paikan päällä. Retki toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 30.

Vuokravälineet: sukset/lauta (tarvittavat tiedot: pituus, paino ja kengän koko sekä lautailijan etummainen jalka oikea/vasen) on mahdollista varata ilmoittautumisen yhteydessä erillishintaan. Oma kypärä ja laskettelulasit kannattaa ottaa mukaan, jos omistat.

Torstaina 21.2.2019 lasten retki Raision uuteen Hoplopiin, syömään ja leffaan!

Kaikille eskari-6-luokkalaisille. Ohjelmassa on Raision uusi Hoplop, ruokailu Hesellä sekä uusi Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuva.

Retken hinta 35 €/hlö sisältäen Hoplopin sisäänpääsyn, Hesen tavallisen hampurilaisaterian, elokuvan sisäänpääsyn ja kuljetuksen.

Retken aikataulu: lähtö klo 9.15 Askainen, klo 9.30 Lemu, klo 9.45 Maskun kunnanvirasto. Paluu leffan jälkeen (elokuva alkaa Turussa klo 14).

45 nopeinta mahtuu retkelle mukaan.

Perjantaina 22.2.2019 koko perheen retki Lempäälän ostoskeskus Ideaparkiin ja viime keväänä avattuun Zones by Särkänniemi- viihdekeskukseen!

Lähde shoppailureissulle ostoskeskukseen ja tutustumaan uuteen viihdekeskus Zones by Särkänniemeen. Tervetuloa viihtymään! Katso lisätietoja: www.zonesbysarkanniemi.fi.

Retken hinta: 35 €/hlö, alle 100 cm lapsilta 25 €/hlö sisältää kuljetuksen ja sisäänpääsyn kaikkiin Zoneihin. Pelkkä kuljetus Ideaparkiin 15 €/hlö.

Retken aikataulu: lähtö klo 10.15 Askaisten koululta, klo 10.30 Lemun paloasemalta, klo 10.45 Nousiaisten Henrikin koululta, klo 11 Maskun kunnanvirastolta. Paluu lähtö Lempäälästä noin klo 19.

12-vuotiaat ja vanhemmat pääsevät mukaan ilman huoltajaa, nuoremmille huoltaja mukaan. 28 nopeinta mahtuu retkelle mukaan. Maskusta retkelle mukaan. Matka järjestetään yhteistyössä Nousiaisten vapaa-aikatoimen kanssa ja toteutuu, mikäli saadaan yhteensä 30 ilmoittautujaa.