Töitä nuorille ja kotiapua sitä tarvitseville

 

Apua arkeen – Care.com

Kunnassamme asuu varmasti paljon perheitä, jotka tarvitsevat silloin tällöin kotiapua sekä lukuisia nuoria, jotka etsivät osa-aikaisia töitä.

Töiden tekijöiden ja kotitalouksien on kuitenkin usein hankala löytää toisensa. Helpottaaksemme nuorten töiden hankintaa sekä kotitalouksien arkea, olemme avanneet uuden internet portaalin Care.com.

Nuoret voivat julkaista työnhakuilmoituksensa sivuillamme ilmaiseksi ja löytää itselleen töitä lastenhoitajana, kotisiivouksessa sekä pihan ja puutarhanhoidon parissa.

Care.com on verkossa toimiva portaali, joka keskittyy kotitalous- ja hoitopalvelujen (lastenhoito, vanhusten palvelut, lemmikkienhoito, kodin- ja puutarhanhoito) välittämiseen suomalaisille. Kauttamme eri ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat voivat löytää joustavaa osa-aika- tai kokopäivätyötä. Lisäksi kotitaloudet voivat löytää kauttamme hoitopalveluja muun muassa yllä mainituissa hoitokategorioissa.

Löydä ja tarjoa lastenhoitotöitä – Babysits

Meidän tavoitteenamme on auttaa vanhempia löytämään lastenhoitoapua mutkattomasti ja luotettavasti. Samalla haluamme auttaa etenkin nuoria löytämään itselleen osa-aikatyön lastenhoitajina tai lapsenvahteina.

Olemme huomanneet, että sopivan lastenhoitajan löytäminen on usein työlästä ja siitä syystä vanhemmat voivat esimerkiksi joutua perumaan tapaamisia tai ajanvarauksia. Olemme kuitenkin myös huomanneet, että ongelma ei piile siinä, etteikö lastenhoitoon olisi apua tarjolla, vaan siinä, että vanhemmat ja lastenhoitajat eivät tiedä, mistä löytää toisensa. Siitä syystä loimme Babysitsin. Me emme ole välitystoimisto, vaan alustamme tarkoitus on tuoda lastenhoidon kysyntä ja tarjonta samassa paikassa yhteen. Erikoistumme vain lastenhoitoon, joten meidän on helpompi keskittää huomiomme alustan läpinäkyvyyteen, luotettavuuteen ja käyttäjiemme tarpeisiin.