Kirjastopalvelut kiinnioloaikana

Listaus päivitetään tarpeen mukaan.

Palautusluukut ovat auki

Kaikkien Maskun kunnankirjaston yksiköiden palautusluukut on avattu. Laina-aikoja jatketaan edelleen automaattisesti kirjastojen kiinniolon ylitse, eikä kiinnioloajalta kerry myöhästymis- tai muistutusmaksuja.

Toivomme, että täyteen palautuslaatikkoon ei jätettäisi CD- tai DVD-levyjä, sillä kotelot rikkoutuvat jos levyt putoavat lattialle.

Palautuslaatikoita ei tyhjennetä päivittäin. Lainan poistumisessa lainaajan tiedoista voi täten olla viivettä. Asiakas jättää aineiston palautusluukkuun aina omalla vastuullaan.

E-aineisto

Suosittelemme käyttämään kirjaston tarjoamia e-aineistoja kotoa käsin. E-aineistoihin kirjaudutaan kirjastokortin viivakoodin alla olevalla numerosarjalla (kirjoita kaikki merkit) ja tunnusluvulla.

Mikäli sinulla ei ole tunnuslukua tai olet unohtanut sen, tai sinulla ei ole voimassa olevaa kirjastokorttia, saat kirjastosta kiinnioloajan voimassa olevat kirjautumistunnukset, joilla pääsee käyttämään kirjaston tarjoamia sähköisiä palveluja. Tunnuksen tekemiseen tarvitaan käyttäjän etu- ja sukunimi sekä syntymäaika (ikärajojen vuoksi).

Tunnuksella ei voi lainata fyysistä aineistoa, ja se lakkaa toimimasta kun kirjastot avaavat jälleen ovensa.

Vaski-kirjastojen tarjoamat e-aineistot