Lasten, nuorten ja perheiden tukipalvelut 14.5.2020 alkaen

Kouluissa palataan lähiopetukseen 14.5.2020 alkaen ja se muuttaa Akselin lasten, nuorten ja perheiden palveluja siltä osin, että etäopetuksen ajaksi avattu auttava puhelin numeros-sa 02-44 77 004 on käytössä enää 13.5.2020 saakka.


Muistutamme, että apua tarvitsevat eivät jää yksin, palveluita on edelleen saannissa mm.

  •  oppilashuollon palvelut, lisätietoja sekä Wilmassa, että koulujen ja Ptky Akselin kotisivuilla, ja  
  • uutena Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n matalankynnyksen Perhelinja.

Perhelinja tarjoaa lapsille, nuorille ja perheille sekä heidän läheisilleen lastensuojelujärjestöjen tuottamaa maksutonta matalan kynnyksen neuvontaa, ohjausta ja keskusteluapua ajanvarauksella poikkeusaikana nyt myös Maskussa.


Kohtaamiset tapahtuvat puhelimitse tai muuten sovitusti. Palveluihin voi perehtyä tarkemmin Perhelinjan nettisivuilla www.perhelinja.fi, josta löytyy myös linkki ajanvaraukseen. Varaus ei vaadi rekisteröitymistä, käyttäjätunnusta tai salasanaa. Yhteydessä voi olla myös puhelimitse ja nimettömästi. Jos olet epävarma millaista palvelua tarvitset, soita Perhelinjaan puh. 044 5355 140 / Sanna Jokinen.


Perhelinjan palvelu on luottamuksellista ja maksutonta, niitä tuottavat lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevien järjestöjen ammattikoulutetut työntekijät.


Maskun kunta