tammi 232019
 

Pop up -lajitteluaseman kierrokset, joka pysähtyy pääasiassa kouluilla ja joissakin tapahtumissa.

Pop up-lajitteluasemalla otetaan vastaan pieniä määriä asumisessa syntyviä vaarallisia jätteitä, kodin rikkinäisiä sähkölaitteita ja poistotekstiilejä. Koulujen pihoilla pysähtyvän lajitteluaseman ensimmäinen tunti varattu koulun oppilaille ja heidän vanhemmilleen sekä koulun henkilökunnalle. Klo 14 jälkeen lajitteluasema on kaikkien asukkaiden käytettävissä.

Vastaanotamme ainoastaan pieniä, kädessä kulkevia määriä jätteitä, koska vastaanottokapasiteetti on normaalia asemaa pienempi. Suuremmat autolla ja peräkärryllä tuotavat jätteet sekä maataloustoiminnasta peräisin olevat vaaralliset jätteet on vietävä suoraan jätekeskukseen, lajitteluasemalle tai kierrätyskeskukseen.

  • Siira, pyörillä liikkuva lajitteluaseman kierrokset, joka vastaanottaa pääsääntöisesti samoja jätteitä kuin kiinteäkin lajitteluasema ja siellä missä ei kiinteää lajitteluasemaa ole lähellä.
  • Saaristokuntiin järjestämme myös kesällä saariston romunkeräyksen, jossa vastaanotetaan vaarallisia jätteitä, metalliromuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua.

Lisätietoa keräyksistä sekä aikataulut tarkemmin: www.lsjh.fi/fi/jatteen-vastaanotto/jatekeskukset-ja-asemat/

MASKU POP UP

  • ti 8.10. MASKU 21230 Lemu Lemun koulu, Opinkuja 14 13–17
  • ti 26.11. MASKU 21250 Masku Hemmingin koulu, Myllymäentie 127 13–17