Maskun kunnan ulkoliikuntapaikat

Maskun kunnan liikuntapalvelut kehottaa käyttäjiä noudattamaan hallituksen suosituksia kaikessa toiminnassaan niin aikuisten, nuorten kuin lastenkin harjoittelussa.

Ulkoliikuntapaikat avataan hallitusti 14.5.2020 kymmenen hengen kokoontumisrajoitus huomioiden.

Kesäkuun alussa liikuntapaikat pyritään avaamaan normaalia harrastus- ja kilpailutoimintaa varten. Silloinkin on huomioitava kesäkuun alusta voimaan astuva 50 hengen kokoontumisrajoitus. Seuroja ja liikuntatilojen käyttäjiä tiedotetaan asiasta.

Kuntopolut ja niiden yhteydessä olevat kuntolaitteet, sekä frisbeegolfrata sekä tenniskentät ovat auki, kunhan muistaa noudattaa turvaetäisyyksiä ja valtioneuvoston linjauksia ihmisten kokoontumisesta. Laitteiden puhdistuksesta kannattaa huolehtia ennen käyttöä ja varmuuden vuoksi on hyvä kuntoilla vaikka turvalliset käsineet kädessä.

Kuntosalit avaavat myös ovensa 1.6.2020. Huomioi turvaetäisyydet sekä muu vastuullinen käyttäytyminen. Älä tule oireisena salille!

Huom! Käytä kuntosalilla omia salihanskoja ja/tai käsien desinfiointiainetta sekä suojaa ihon ja laitteen kontaktipinnat esim. pyyheliinalla.