Perusturvakuntayhtymä Akseli tiedottaa; Arkeen voimaa

Kaipaatko tukea ja vinkkejä arjen haasteisiin? Haluatko lisätä omaa hyvinvointia ja jaksamista? Tule mukaan maksuttomaan Arkeen Voimaa -ryhmään!

Akselin kuntien alueella järjestetään säännöllisesti Arkeen Voimaa itsehoidon ryhmätoimintaa henkilöille, joilla on esimerkiksi omasta tai läheisen pitkäaikaissairaudesta, työttömyydestä tai yksinäisyydestä johtuvia haasteita selviytyä arjessaan. Osallistumalla ryhmään opit keinoja joilla voit helpottaa omaa arkeasi.

Ryhmä kokoontuu yhteensä kuusi kertaa viikon välein 2,5h kerrallaan. Jokaisella tapaamisella on tarjolla myös kahvia ja teetä pienen purtavan kera. Ryhmää ohjaavat koulutetut ohjaajat, jotka ovat myös itse osallistuneet Arkeen Voimaa –ryhmään.

Seuraavat Arkeen Voimaa -ryhmä Akselin alueella järjestetään perjantaisin 2.9- 7.10.2022 Mynämäellä sekä keskiviikkoisin 26.10-30.11.2022 (Nousiainen/Masku alue) paikka vielä avoin.    

Ryhmä on osallistujille maksuton ja vaatii ilmoittautumisen.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Tarja Tiitta-Nieminen/p. 044 4357876 tai tarja.tiitta-nieminen@soteakseli.fi tai Tiina Lehtimäki/p.044 4357808/ tai tiina.lehtimaki@soteakseli.fi.  

Lisätietoa toiminnasta löytyy osoitteesta www.arkeenvoimaa.fi sekä www.soteakseli.fi

 

https://www.soteakseli.fi/terveyspalvelut/hyvinvointi-ja-terveys/arkeen-voimaa