elo 212019
 

Leikkitoiminta on tarkoitettu 2–5 -vuotiaille lapsille, jotka eivät ole kunnallisessa päivähoidossa. Toimintaan voi osallistua 1–3 kertaa viikossa. Mahdolliset Kelan etuudet säilyvät. Leikkitoimintaa järjestetään, jos osallistujia on ilmoittautunut vähintään 4 lasta/toimintapäivä.

  • SatuSeikelän päiväkodissa maanantaisin klo 9–12
  • Lounatuulen päiväkodissa tiistaisin klo 9–12 (Kostinpuisto/Kaislakoti)
  •  Tammenahjon päiväkodissa keskiviikkoisin klo 9–12

Leikkitoiminta tapahtuu sekä ulkona että sisällä ja sisältää ulkoilun lisäksi erilaista ohjattua tekemistä (mm. liikuntaa, askartelua, musiikkia) ja leikkiä. Varhaiskasvatuksen opettaja ohjaa toimintaa. Lapsilla tulee olla säänmukaiset ulkovarusteet. Toimintaan ei sisälly ruokailua vaan jokainen lapsi ottaa kotoa pienet eväät (leipä, juoma pullossa, hedelmä/vihannes) reppuun pakattuna. Maksu on 20,00 €/kk, jos lapsi osallistuu toimintaan kerran viikossa, 40,00 €/kk kaksi kertaa viikossa jne. Maksu on kuukausimaksu ja satunnaisia poissaolopäiviä ei hyvitetä maksussa. Jos lapsi ei enää tarvitse leikkitoimintapaikkaa, paikka tulee irtisanoa kirjallisesti, jolloin laskutus päättyy irtisanomispäivään. Leikkitoimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Lapsen poissaoloista tulee ilmoittaa leikkitoiminnan ohjaajille esim. tekstiviestillä. Hakemukset leikkitoimintaan https://www.masku.fi/wp-content/uploads/Leikkitoimintahakemus-2019.pdf toimitetaan leikkitoimintaa järjestäviin päiväkoteihin tai Varhaiskasvatus- ja opetustoimistoon (Hallintotie 2).

Avoimeen päiväkotitoimintaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Teemana on musiikkia/liikuntaa/askartelua tms. Avoimeen toimintaan voi osallistua vanhemmat, isovanhemmat tai muu aikuinen yhdessä lasten kanssa. Tarjolla kahvia/teetä, omat eväät. Toiminta on maksutonta.

  • Tammenahjon päiväkodin salissa avointa päiväkotitoimintaa torstaisin klo 9.30–11

Lisätietoja paikoista ja toiminnasta:

Varhaiskasvatuksen esimies Maisa Niemi puh. 044 7388 206, maisa.niemi(at)masku.fi

Lisätietoja maksuista:

Toimistosihteeri Pia Kyrölä puh. 044 7388 265, pia.kyrola(at)masku.fi

Varhaiskasvatuspalvelut