Turun seutu – Turku Business Region

Turku Business Region on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä, jossa on tarjolla yrityksille ja yrittäjäksi aikoville maan parhaat palvelut. Turku Business Region – Masku sen yhtenä osana – tarjoaa vahvat lähtökohdat yritys- ja innovaatiotoiminnalle.

Maskun kunnassa yritys- ja elinkeinopalveluiden yhteyshenkilönä toimii elinvoimapäällikkö Lauri Hyttinen, jonka tavoitat puhelimitse 044 7388 338 ja sähköpostitse lauri.hyttinen(at)masku.fi

Turku Science Park

Kaikki toimialat ja koko yrityksen elinkaaren kattavat yritys- ja innovaatiopalvelut on keskitetty seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy:öön. Turku Science Parkin yritysneuvojat, kasvuvalmentajat sekä kärkialakohtaiset asiantuntijat ovat käytettävissäsi yritystoiminnan kaikissa vaiheissa ja kaikissa kysymyksissä:

  • yritystoiminnan ideointi ja käynnistäminen
  • yritysidean hiominen ja uudistaminen
  • yritystoiminnan ja myynnin kasvattaminen
  • kansainvälisen liiketoiminnan aloittaminen ja kehittäminen
  • innovatiivisuuden vahvistaminen
  • työntekijöiden palkkaaminen ja kansainväliset rekrytoinnit
  • toimitilojen löytäminen
  • yritystoiminnasta luopuminen ja omistajanvaihdokset

Ideasta yritykseksi – syttyikö yrittäjyyden kipinä?

Alkuvaiheen yrittäjille suunnatut palvelumme toimivat ajanvarauksella. Turku Science Park Oy:n ajanvaraus palvelee verkossa ympäri vuorokauden ja puhelimitse arkisin kello 9–16. Tutustu yrityksen perustamisvaiheen palveluihin osoitteessa www.turkubusinessregion.com/ideasta-yritykseksi ja varaa aika!

Haasteena kasvu, kansainvälistyminen tai jatkajan löytäminen?

Jo toimivia yrityksiä koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan kasvuvalmentajiimme ja toimialakohtaisiin asiantuntijoihimme. Lisätietoja palveluista löydät sivulta www.turkubusinessregion.com/kasvua-ja-kehitysta

Turun seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku
(ICT-City-kiinteistön A-porras, 4. kerros)

Turku Business Region

Turku Business Region on yhteinen markkinointinimi Turun seudulle, johon kuuluvat Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Sauvo, Lieto, Paimio, Nousiainen, Rusko, Masku ja Mynämäki. Tietoa Turun seudun huippuosaamisesta, uramahdollisuuksista ja toimitiloista löydät osoitteesta: www.turkubusinessregion.com/tervetuloa-turun-seudulle.