Avustukset ja tunnustukset

Hyvinvointilautakunta jakaa vuosittain toiminta-avustuksia nuorisotyötä tekeville järjestöille, harrastetoimintayhdistyksille, kulttuurityötä tekeville järjestöille ja liikuntaseuroille ja -yhdistyksille. Lisäksi hyvinvointilautakunta jakaa vuosittain avustuksia lasten ja nuorten taideopiskeluun, liikuntaseurojen ohjaajapalkkioihin ja liikuntaseurojen koulutusavustuksiin sekä kyläyhdistysten hankkeisiin ja uusiin toimintoihin (kyläraha).

Muiden avustusten lisäksi yhdistykset voivat hakea kaikille avoimeen Maskussa tapahtuvaan toimintaan, kuten yksittäisiin tapahtumiin projektiavustusta. Projektiavustusten haku on avoinna ympäri vuoden.

Avustusten lisäksi hyvinvointilautakunta jakaa vuosittain tunnustuksia ansioituneille maskulaisille toimijoille ja seuroille. Avustusten hakemisesta ja tunnustuspalkintojen saajien ehdotuksista voi lukea alle listatuilta sivuilta.

Yhdistykset ja muut ryhmät voivat hakea myös tilavuoroja. Liikuntatilojen tilavuoroista voi lukea lisää täällä. Harrastetilojen tilavuoroista voi lukea täällä.