Toisen asteen koulutus

Maskun kunta on osakkaana Raision ammattikoulutuksen kuntayhtymässä. http://www.raseko.fi

Koulumatkojen korvaus

Kunnanhallitus päätti (23.8.1999 § 194), että Maskun kunta korvaa toisen asteen oppilaitoksissa opiskelevien oppilaiden koulumatkoja niiltä osin, kun ne eivät kuulu Kelan koulumatkatuen piiriin ja ylittävät 54 €/kk.  Kaikki toisen asteen oppilaitoksissa opiskelevat maksavat  näin tasavertaisesti 43 €/kk. Hakemukseen on aina liitettävä alkuperäinen maksutosite. Hakemuslomake

Muutoksia ammatillisen koulutuksen organisoinnissa

Masku on yksi kuudesta Raision seudun koulutuskuntayhtymän (Raseko) omistajasta. Raseko antaa aikuisten ja nuorten ammatillista koulutusta monella eri alalla.

Toimipisteitä on Mynämäellä, Naantalissa ja Raisiossa. Raision toimipisteissä annetaan pääosin tekniikan, hotelli-, ravintola- ja catering-alan sekä kaupallisen alan koulutusta. Sosiaali- ja terveysalan koulutus keskittyy Naantaliin ja käsi- ja taideteollisuusalalle koulutetaan Mynämäellä ja osin Raisiossa.

Kuntayhtymän ammatillisesta lisäkoulutuksesta vastaa Rasekon aikuisopisto Timali. Aikuisopisto Timalilla on myös oppisopimuksiin keskittyvä yksikkö Raision oppisopimustoimisto.

Perustutkintoihin kouluttaa Rasekon ammattiopisto.