Vesihuollon tekstiviestitiedotus

 

Tekstiviestitiedotus palvelemaan vesihuollon asiakkaita

Tiedottamisen tehostamiseksi on vesihuollossa otettu käyttöön tekstiviestipalvelu, jolla voidaan nopeasti tiedottaa vesihuollon asiakkaille esim. vedentoimituksen häiriötilanteista. Tekstiviestin lähettäjänä näkyy MaskunVesi. Viestiin ei voi vastata eikä sitä voi käyttää asiakaspalveluun.

Tekstiviestitiedotus toimii vesihuollon asiakastietoihin ilmoitettuihin matkapuhelinnumeroihin. Jotta palvelusta saadaan mahdollisimman kattava, pyydämme asiakkaita ilmoittamaan kulutus-webin kautta numero, johon mahdolliset tekstiviestit halutaan. Jos nettiä ei ole käytettävissä, numeron voi ilmoittaa myös mittarinlukukortilla siinä yhteydessä, kun vesimittarilukemaa tasauslaskua varten seuraavan kerran pyydetään. Puhelimitse ei ole resursseja ilmoituksia vastaanottaa. Osalla asiakkaista numero on jo kulutus-webin kautta päivittynyt, mutta useita numeroita vielä puuttuu ja mahdolliset numeromuutokset pitää muistaa päivittää.

Toivomme myönteistä suhtautumista tekstiviestipalveluun ja kannustamme asiakkaita matkapuhelinnumeroiden ilmoittamiseen.

Maskun Vesihuolto Oy