Joukko- ja palveluliikenne

Seutuliikenteen aikataulut löytyvät jatkossa 1.8.2023 alkaen seutuplus.fi sivuston reittioppaasta ja aikataulupalvelusta:

  • Reittiopas löytyy seutuplus.fi sivuston etusivulta -> Asiakkaan on mahdollista suunnitella matka lähtöpaikan ja määränpään välillä.
  • Aikataulut löytyvät seutuplus.fi sivuston välilehdeltä ’Reitit ja aikataulut’ -> Aikataulut (oikeasta yläkulmasta voi valita aikataulukauden & listasta aikataulut linjoittain)

Seutu+ matkalippuvalikoima laajenee

Seutu+ matkalippuvalikoima laajenee Turun seudulla. Jo aiemmin käytössä on ollut Seutu+ kausilippu, jolla voi matkustaa Turun seutuliikenteen yhteysväleillä rajattomasti 30 vuorokauden ajan. Lisäksi lipulla on voinut tehdä jatko- ja vaihtomatkoja Turun seudun Föli-liikenteessä.

Vuoden vaihteessa 2022–2023 Turun seudulla otetaan myös kymmenen matkan sarjalippu, jolla voi tehdä yksittäisiä seutumatkoja. Lipputuotetta on toivottu, koska työmatkustus on pandemian myötä muuttunut ja moni tekee osan viikosta etätyötä.

Kymmenen matkan sarjalippu on käytössä linjoilla Aura-Turku 413, Mynämäki-Nousiainen-Masku-Turku 117–119 ja Paimio-Turku 703–709, Parainen-Turku 801–802, 901–904. Lisäksi lippu käy Mynämäestä ja Maskusta Uusikaupunki-Vehmaa-Turku ja Kustavi-Turku linjoilla sekä Sauvossa Kemiönsaari-Sauvo-Turku linjalla.

Kausilipun hinta Turun seudulla on 65 €. Kymmenen matkan sarjatuotteen hinta on 50 €.

Lisätietoja lipuista ja reiteistä sivustolta seutuplus.fi.

Seutu +Seutu +

Matkahuollon paperisten lippujen myynti asemilla päättyi 31.1.2023

Kausi- ja sarjaliput muuttavat puhelimeen, lisätietoja: https://www.matkahuolto.fi/kausi-ja-sarjaliput-muuttavat-puhelimeen

Seutu +

Seutu+ on kausilippu (eli 65 € pitää maksaa joka kuukaudelta, riippumatta siitä, minkä verran lippua käyttää), jolla matkustat Mynämäeltä, Nousiaisista ja Maskusta (linjat 117–119), Paraisilta (linjat 801–802, 901–904), Paimiosta (linjat 703–709, P1–P4) ja Aurasta (linja 413) Turkuun, ja jolla voit tehdä jatko- ja vaihtomatkoja koko Föli-alueella. Seutu+-kausilipun voit hankkia joko mobiilisovelluksena tai perinteisenä matkakorttina.

Seutu+-kausilipulla matkustat kotikuntasi seutuliikenteessä ja Turun Föli-linjoilla kätevästi yhdellä kortilla. Seutu+ -kausilipun hinta on kuntakohtainen, koska kukin kunta osallistuu eri osuuksin liikenteen hankintoihin. Seutu+ -kausilipun hinnoittelu vastaa Matkahuollon seutulipun hinnoittelua. Maskulaisten osalta Seutu+ maksaa 65 €.

Seutu+-mobiililipun voi ladata vain mobiilisovelluksella. Seutu+-kortin voi ladata seutuplus.fi -sivuilla olevassa latauspalvelussa, mobiilisovelluksella tai palvelupisteissä. Lipun voit ladata esim. Maskun pääkirjastossa, os. Keskuskaari 3, kirjaston aukioloaikoina.

Mobiililatauksen lisäksi pääkirjastosta voi myös ostaa perinteisen matkakortin käteisellä ja pankkikortilla.

Lisätietoja löydät: https://seutuplus.fi/

Seutu + sivuilta näet ajettavan reitin ja pysäkkikohtaiset aikataulut https://seutuplus.fi/aikataulut/reitit-ja-aikataulut/

Seutuplus kausilippukokeilu 8 tien kunnat PDF

SEUTU+