Joukko- ja palveluliikenne

Seutuliikenteen aikataulut löytyvät jatkossa 1.8.2023 alkaen seutuplus.fi sivuston reittioppaasta ja aikataulupalvelusta:

  • Reittiopas löytyy seutuplus.fi sivuston etusivulta -> Asiakkaan on mahdollista suunnitella matka lähtöpaikan ja määränpään välillä.
  • Aikataulut löytyvät seutuplus.fi sivuston välilehdeltä ’Reitit ja aikataulut’ -> Aikataulut (oikeasta yläkulmasta voi valita aikataulukauden & listasta aikataulut linjoittain)

Seutu+ matkalippuvalikoima laajenee

Seutu+ matkalippuvalikoima laajenee Turun seudulla. Jo aiemmin käytössä on ollut Seutu+ kausilippu, jolla voi matkustaa Turun seutuliikenteen yhteysväleillä rajattomasti 30 vuorokauden ajan. Lisäksi lipulla on voinut tehdä jatko- ja vaihtomatkoja Turun seudun Föli-liikenteessä.

Vuoden vaihteessa 2022–2023 Turun seudulla otetaan myös kymmenen matkan sarjalippu, jolla voi tehdä yksittäisiä seutumatkoja. Lipputuotetta on toivottu, koska työmatkustus on pandemian myötä muuttunut ja moni tekee osan viikosta etätyötä.

Kymmenen matkan sarjalippu on käytössä linjoilla Aura-Turku 413, Mynämäki-Nousiainen-Masku-Turku 117–119 ja Paimio-Turku 703–709, Parainen-Turku 801–802, 901–904. Lisäksi lippu käy Mynämäestä ja Maskusta Uusikaupunki-Vehmaa-Turku ja Kustavi-Turku linjoilla sekä Sauvossa Kemiönsaari-Sauvo-Turku linjalla.

Kausilipun hinta Turun seudulla on 65 €. Kymmenen matkan sarjatuotteen hinta on 50 €.

Lisätietoja lipuista ja reiteistä sivustolta seutuplus.fi.

Seutu +Seutu +

 

 

SEUTU+