Tilat

Maskusta löytyy erilaisia harraste- ja juhlatiloja, joita voi varata käyttöön perhejuhliin, yhdistysten kokouksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Tiloihin voi tutustua tarkemmin Maskun tapahtumakalenterissa. Yhdistykset ja muut maskulaiset toimijat voivat hakea harrastetilojen vakiovuoroja alkukesästä. 

Harrastetilojen hinnat:

  • päiväkäyttö arkisin klo 8-17 / 25 € kerta
  • iltakäyttö arkisin klo 17-23 / 40 € kerta
  • viikonloppuisin max kesto 6 h / 50 €. Varauksen tulee sijoittua aikavälille klo 8-23.
  • maskulaisille yhdistyksille tilojen varaaminen on ilmaista.

Harrastetilojen varaus tehdään osoitteessa https://masku.timle.fi/. Kun valitsemasi vuoro on hyväksytty, saat paluupostilla sähköisen sopimuksen. Sopimuksenteon yhteydessä tulee maksaa haettava tilavaraus. Maksutavoista voit valita itsellesi sopivimman (valittavana mm. korttimaksu, pankkimaksu ja lasku). 

Mikäli tarvitsette harrastetilaan avaimen voitte noutaa sen Maskun Hemmingin koulun liikuntahallin (Myllymäentie 127, 21250 Masku) valvojalta Hannu Viinikaiselta arkisin klo 16.00–21.30 maksukuittia vastaan. Yksittäisistä vuoroista emme peri avainpantteja, mutta vakiovuorovaraajilta perille 50 € avainpantin, joka tulee maksaa varausmaksun yhteydessä.

Kauden aikana vakiovuoroihin saattaa tulla muutoksia tai mahdollisia yksittäisiä peruutuksia. Peruutuksista ilmoitamme sähköpostilla.

Harrastetila-asioihin ja yksittäisiin käyttövuoroihin liittyen voit olla yhteydessä järjestö- ja vapaa-aikakoordinaattori Satu Kankaristoon, satu.kankaristo@masku.fi 

Maskutalon varauksista ja näytöistä voit lukea lisää täältä.

Ohjeet Timle varauskalenterin käyttöön (Video aukeaa kuvaa klikkaamalla uuteen ikkunaan): 

Timle kuvituskuva