Yritysneuvonta ja yritysympäristön kehittäminen

Sen lisäksi että Maskun kunta tarjoaa monipuolisesti yritystontteja hyvien liikenneyhteyksien varrelta, on luonnollisesti eri vaiheissa oleville yrityksille tarjolla monipuolisesti yritystukea ja neuvontaa. Yritysneuvonta on keskitetty Turun seudun yrityspalvelukeskus Turku Science Parkiin, mutta voit aina olla yhteydessä kunnan elinvoimapäällikkö Lauri Hyttiseen, lauri.hyttinen@masku.fi, 044 7388 338.

Tarjolla on neuvontaa:

Yrittäjäksi aikovalle

Kun yrityksen perustaminen on ajankohtaista, kannattaa ideaa testata ulkopuolisilla. Turun seudulla Yritysneuvonta Potkuri ja SparkUp tarjoavat maksutonta apua kaikissa liiketoiminnan suunnittelua ja yrityksen perustamista koskevissa kysymyksissä. Asiantuntijamme arvioivat liikeideoita ja neuvovat esimerkiksi kaupallistamiseen, rahoitukseen, markkinointiin ja rekrytointin liittyvissä haasteissa.

Kasvuun ja kehittämiseen

Kasvu- ja kehittämispalvelumme tarjoavat  apua liiketoiminnan ja liikeidean kehittämiseen, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan tehostamiseen sekä yrityksen kasvuun ja kehittämiseen liittyvien rahoitusvaihtoehtojen selvittämiseen.

Kansainvälistymiseen

Kansainvälistymispalvelut keskittyvät yhteistyökumppanuuksien rakentamiseen suomalaisten ja ulkomaisten toimijoiden välille, kansainvälistymisvalmennukseen ja kansainvälistymistä tukevien rahoituslähteiden etsintään.

Maskun yhteyshenkilöt Turku Science Parkissa auttavat ja opastavat, jos lisä- tai yhteystietoja tarvitaan.

Elinkeinoasiamies Maarit Tontti
p. 050 559 0297
maarit.tontti@turkusciencepark.com

Lisätietoja:
www.turkusciencepark.com
www.turkubusinessregion.com