Yrityshakemisto ja -uutiskirje

Keräämme kevään 2020 aikana päivitetyt yhteystiedot maskulaisilta yrityksiltä. 

Tietojen keruun tavoitteena on palvella entistä paremmin sekä maskun yrityksiä, että kuntalaisia.

Otamme käyttöön yrityksille suunnatun uutiskirjeen, ja uudistetun kunnan palveluhakemiston niitä yrityksiä varten, jotka palveluitaan haluavat myös kunnan verkkosivujen kautta kuntalaisille markkinoida.

Lähetimme yli 500 yritykselle tekstiviestillä tietoa aiheesta 16.4.2021. Kaikille yrityksille ei puhelinnumeroa löytynyt, mutta ei hätää vaikka viesti jäi saapumatta. Mukaan pääsee alla olevien ohjeiden avulla.

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen nano.paljon.fi/Masku/kampanjat/maskuyrityspalvelut
  2. Syötä yrityksenne yhteystiedot
  3. Halutessasi voit jo tässä vaiheessa valita uutiskirjeen tilauksen
    • Uutiskirjettä ei ole pakko tilata. Uutiskirjeet voi aina lukea tällä sivulla julkaisun jälkeen.
  4. Lähetä lomake

Mikäli yritystoimintasi on sellaista, että et koe yhteydenpitoa kunnan suuntaan tarpeelliseksi, riittää että jätät vastaamatta kyselyyn. Jatkossa viestimme näistä asioista vain niille yrityksille, jotka lomakkeen täyttävät. Mukaan voi toki ilmoittautua myöhemminkin.

Jos sinulla on asian tiimoilta kysyttävää, kommentoitavaa tai muuten vain asiaa, saat lisätietoja Lauri Hyttiseltä. Puh. 044 7388 338, lauri.hyttinen@masku.fi.

Terveisin,

Lauri Hyttinen
Elinvoimapäällikkö

 

UUTISKIRJEET

Maskun yrittäjäuutiskirje – 2/2021

HYVÄÄ KESÄÄ!!! Viimeisenä päivänä ennen kesälomaa on taas se olo, että vaikka kaikkeni tein, ei maailma silti tullut valmiiksi. Mutta paljon saatiin aikaan, ja ehkä eniten innoissani olen tällä hetkellä nuorten yrittäjien kanssa yhdessä toteutetusta kiertotalouspilotista, josta lisää alla. Muistutuksena jälleen, että voitte olla allekirjoittaneeseen suoraan yhteydessä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Myös kesällä. Vaikka lomalla

Lue lisää »

Maskun yrittäjäuutiskirje – 1/2021

Tervehdys! Ja tervetuloa Maskun kunnan ensimmäisen yrittäjäuutiskirjeen pariin. Uutiskirjeen pääasiallisena tavoitteena on parantaa tiedon kulkua ajankohtaisista asioista, ja tietysti auttaa meitä palvelemaan paremmin maskulaisia yrityksiä. Uutiskirje on ensimmäinenyksi uusista toimenpiteistä, joilla pyrimme kunnan elinkeinopalveluja kehittämään. Aiemmin kunnan verkkosivuilla olleelle yritysrekisterille on tulossa jatkoa, tästä lisää alla. Lisäksi teemme yhteistyötä Maskun Yrittäjät ry:n kanssa paikallisten yritysten

Lue lisää »