Sähköinen asiointi

Tältä sivulta löydät koottuna kunnan sähköiset palvelut ja lomakkeet. Palvelut löytyvät myös verkkosivujen eri osiosta, kulloisenkin asian yhteydessä.

Palvelut ovat nimetty lomakkeen tai palvelun nimen mukaan. Osaan tarvitaan vahva tunnistautuminen (Suomi.fi), joka on mahdollista suorittaa yleisimmillä vahvan tunnistautumisen tavoilla, kuten pankkitunnuksin tai mobiilivarmentein.

Vahvan tunnistautumisen vaativissa palveluissa kerrotaan ja ohjataan tarkemmin miten tunnistautuminen on mahdollista tehdä. Vahvan tunnistautumisen käyttö laajenee tulevaisuudessa koskemaan palveluita ja lomakkeita, joissa henkilöllisyyden varmistaminen on erityisen tärkeää, sekä käyttäjän että kunnan näkökulmasta.

Sähköiset lomakkeet ovat käytettävissä jatkuvasti ja voit käyttää niitä sinulle sopivana ajankohtana ja juuri sinulle sopivassa paikassa. Voit myös halutessasi asioida perinteisin paperilomakkein.

Huomaathan, että varhaiskasvatuksessa osa sähköisistä palveluista löytyy eAsioinnista.

 

Asuminen

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalveluiden tapahtumiin ilmoittautuminen täällä.

Lasten ja nuorten taideopiskeluavustukset

Avustus on haettavissa 1. – 31.3. täällä. Avustukseen voi tutustua tarkemmin täällä

Liikuntaryhmäosallistumisen peruminen

Osallistumisen peruminen tästä linkistä.

Ehdota tunnustuksen saajaa

Nuoren toimijan, vuoden 2023 kulttuuriteon ja Hemminki-palkinnon ehdottaminen on auki 31.12. saakka täällä.

Vuoden 2023 urheilijapalkintojen ehdottaminen on auki 31.12. saakka täällä.

Maskutalo 100 vuotta

Maskutalon 100-vuotisjuhla lähestyy. Maskutalo 100 -juhlatoimikunta kerää muistoja Maskutalosta vuosien varrelta. Kerro oma Maskutalo-muistosi täällä. Muistoista kerätään kiertävä Maskutalo-näyttely juhlavuoden kunniaksi. Lue lisää Maskutalon juhlavuodesta ja muistojen keruusta täältä.

Sunnuntaina 14.1.2024 klo 14 alkaen Maskutalolla järjestetään Maskutalo-muisteluilta. Tule kuuntelemaan ja katselemaan muiden muistoja tai jakamaan omiasi!  

Masku esiintyy 

Haku on auki jatkuvasti:
Hae mukaan Masku esiintyy -sarjaan täällä

 

Maskun vesi

Kunta ja hallinto

Rakennusvalvonta

Sivistystoimi

Sosiaalihuollon asiakkaan asiakirjapyyntö

Suomi.fi

Tietosuoja

Ympäristöterveyden huolto

Ympäristöterveydenhuollon sähköinen ilmoituspalvelu, Ilppa . Elintarvikelain sekä terveydensuojelulain mukaisen toiminnan harjoittaja, voit lähettää toiminnan aloittamis- ja muutosilmoituksia sekä lopettamisilmoituksia sähköisesti tämän kautta. Ilppaan tästä linkistä.