Sähköinen asiointi

Tältä sivulta löydät koottuna kunnan sähköiset palvelut ja lomakkeet. Palvelut löytyvät myös verkkosivujen eri osiosta, kulloisenkin asian yhteydessä.

Palvelut ovat nimetty lomakkeen tai palvelun nimen mukaan. Osaan tarvitaan vahva tunnistautuminen (Suomi.fi), joka on mahdollista suorittaa yleisimmillä vahvan tunnistautumisen tavoilla, kuten pankkitunnuksin tai mobiilivarmentein.

Vahvan tunnistautumisen vaativissa palveluissa kerrotaan ja ohjataan tarkemmin miten tunnistautuminen on mahdollista tehdä. Vahvan tunnistautumisen käyttö laajenee tulevaisuudessa koskemaan palveluita ja lomakkeita, joissa henkilöllisyyden varmistaminen on erityisen tärkeää, sekä käyttäjän että kunnan näkökulmasta.

Sähköiset lomakkeet ovat käytettävissä jatkuvasti ja voit käyttää niitä sinulle sopivana ajankohtana ja juuri sinulle sopivassa paikassa. Voit myös halutessasi asioida perinteisin paperilomakkein.

Huomaathan, että varhaiskasvatuksessa osa sähköisistä palveluista löytyy eAsioinnista.

Asuminen

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalveluiden tapahtumiin ilmoittautuminen täällä.

 

Hyvinvointipalveluiden avustukset haettavissa 1.4. – 30.4.

Huhtikuun ajan haettavissa ovat toiminta-avustukset harrastetoiminta- ja nuorisotyötä tekeville yhdistyksille, kulttuurityötä tekeville yhdistyksille, liikuntaseuroille sekä kyläyhdistyksille tarkoitettu kyläraha. Lue lisää avustuksista täältä.

Hae avustuksia 1.4.-30.4.:

 

 

Masku esiintyy 

Haku on auki jatkuvasti:
Hae mukaan Masku esiintyy -sarjaan täällä

Maskun vesi

Kunta ja hallinto

Nuorten kesätyötuki 2024

Rakennusvalvonta

Sivistystoimi

Sosiaalihuollon asiakkaan asiakirjapyyntö

Suomi.fi

Tietosuoja

Ympäristöterveyden huolto

Ympäristöterveydenhuollon sähköinen ilmoituspalvelu, Ilppa . Elintarvikelain sekä terveydensuojelulain mukaisen toiminnan harjoittaja, voit lähettää toiminnan aloittamis- ja muutosilmoituksia sekä lopettamisilmoituksia sähköisesti tämän kautta. Ilppaan tästä linkistä.