Sähköinen asiointi

Tältä sivulta löydät koottuna kunnan sähköiset palvelut ja lomakkeet. Palvelut löytyvät myös verkkosivujen eri osiosta, kulloisenkin asian yhteydessä.

Palvelut ovat nimetty lomakkeen tai palvelun nimen mukaan. Osaan tarvitaan vahva tunnistautuminen (Suomi.fi), joka on mahdollista suorittaa yleisimmillä vahvan tunnistautumisen tavoilla, kuten pankkitunnuksin tai mobiilivarmentein.

Vahvan tunnistautumisen vaativissa palveluissa kerrotaan ja ohjataan tarkemmin miten tunnistautuminen on mahdollista tehdä. Vahvan tunnistautumisen käyttö laajenee tulevaisuudessa koskemaan palveluita ja lomakkeita, joissa henkilöllisyyden varmistaminen on erityisen tärkeää, sekä käyttäjän että kunnan näkökulmasta.

Sähköiset lomakkeet ovat käytettävissä jatkuvasti ja voit käyttää niitä sinulle sopivana ajankohtana ja juuri sinulle sopivassa paikassa. Voit myös halutessasi asioida perinteisin paperilomakkein.

Huomaathan, että varhaiskasvatuksessa osa sähköisistä palveluista löytyy eAsioinnista.

Asuminen

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalveluiden tapahtumiin ilmoittautuminen täällä

Paremman Maskun tekijä

Ehdota Paremman Maskun tekijää! Paremman Maskun tekijä -palkinto myönnetään vapaaehtoisesti maskulaisten hyväksi toimivalle henkilölle tai henkilöille tunnustuksena pitkäjänteisestä ja arvokkaasta työstä. Paremman Maskun tekijä palkitaan kunnan itsenäisyyspäiväjuhlassa. Ehdotuksia voi tehdä 1.11.2023 saakka täällä.

Lasten ja nuorten taideavustukset

Hyvinvointilautakunta jakaa vuosittain avustusta lasten ja nuorten tavoitteelliseen taideopiskeluun. Syyslukukauden 2023 osalta avustus on haettavissa 1.–31.10.

Voit tutustua avustusperiaatteisiin täälläVoit hakea avustusta täällä

Ulpukka +65-vuotiaiden uinti- ja kuntosaliliput vuodelle 2023 (uusi erä)

Maskulaisilla 65 vuotta täyttäneillä on mahdollisuus hankkia uintikeskus Ulpukkaan uinti- ja kuntosaliharjoitteluoikeus vuoden 2023 loppuun asti. Tuote sisältää yhteensä 10 sisäänpääsyä uimahalliin ja/tai kuntosaliin ja ovat käytettävissä loppuvuoden 2023 ajan. Myös aiemman 20 kerran sarjalipun käyttäneet voivat hankkia uuden 10 kerran sarjalipun. Sarjalipun hinta 25e. Palvelu on käytettävissä arkisin ennen klo 14 (portista sisään).  Ilmoittaudu mukaan ja maksa tästä. Lisätiedot ja tiedustelut liikuntasuunnittelija Hanna Pennaselta 044 7388 242 tai hanna.pennanen@masku.fi
 

Osallistumisen peruminen: liikuntaryhmät

Maskun kunnan liikuntaryhmien ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumisen voi kuitenkin perua jo kokoontumisten alkuvaiheessa, osallistuttuaan ryhmään ensimmäistä kertaa. Tällöin osallistumisensa peruneelle palautetaan liikuntaryhmämaksu. Useammalle kokoontumiskerralle osallistuneille maksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lomake maksupalautusta varten on täällä.

Masku esiintyy 

Haku on auki jatkuvasti:
Hae mukaan Masku esiintyy -sarjaan täällä

Maskun vesi

Kunta ja hallinto

Rakennusvalvonta

Sivistystoimi

Sosiaalihuollon asiakkaan asiakirjapyyntö

Suomi.fi

Tietosuoja

Ympäristöterveyden huolto

Ympäristöterveydenhuollon sähköinen ilmoituspalvelu, Ilppa . Elintarvikelain sekä terveydensuojelulain mukaisen toiminnan harjoittaja, voit lähettää toiminnan aloittamis- ja muutosilmoituksia sekä lopettamisilmoituksia sähköisesti tämän kautta. Ilppaan tästä linkistä.