Sähköinen asiointi

Tältä sivulta löydät koottuna kunnan sähköiset palvelut ja lomakkeet

Palvelut löytyvät myös verkkosivujen eri osiosta, kulloisenkin asian yhteydessä.

Palvelut ovat nimetty lomakkeen tai palvelun nimen mukaan. Osaan tarvitaan vahva tunnistautuminen (Suomi.fi), joka on mahdollista suorittaa yleisimmillä vahvan tunnistautumisen tavoilla, kuten pankkitunnuksin tai mobiilivarmentein.

Vahvan tunnistautumisen vaativissa palveluissa kerrotaan ja ohjataan tarkemmin miten tunnistautuminen on mahdollista tehdä. Vahvan tunnistautumisen käyttö laajenee tulevaisuudessa koskemaan palveluita ja lomakkeita, joissa henkilöllisyyden varmistaminen on erityisen tärkeää, sekä käyttäjän että kunnan näkökulmasta.

Sähköiset lomakkeet ovat käytettävissä jatkuvasti ja voit käyttää niitä sinulle sopivana ajankohtana ja juuri sinulle sopivassa paikassa. Voit myös halutessasi asioida perinteisin paperilomakkein.

Huomaathan, että varhaiskasvatuksessa osa sähköisistä palveluista löytyy eAsioinnista.

Asuminen

Hyvinvointipalvelut

Ulpukka +65 kortteja loppuvuodeksi

10 kertaa yht. 20 €. Raision Ulpukan uinti- ja kuntosalikortteja on haettavana loppuvuodeksi 2022 Ulpukkakortti (linkki sulkeutuu 23.12.) tai hyvinvointipalvelut@masku.fi tai puh. 044 7388 389.

+65 (synt. vuonna 1957 tai aiemmin) vuotiaiden Ulpukka uintikortteja haettavana loppuvuodeksi 2022. Vuodelle 2022 on edelleen haettavana Ulpukan uinti- ja kuntosalikäyttöön oikeuttavia kortteja. Hinta 20 € /sisältää 10 uinti- ja kuntosalikertaa. Uintiaika arkisin (ma-pe) ja portista sisään ennen klo 14.. Lisähinta 5 €/kortti, mikäli et vielä ole korttia hankkinut. (korttimaksu Ulpukan kassalle), johon uintikerrat ladataan. Tähän korttiin voidaan ladata uusia uinteja, joten säilytä kortti.

Avustustukset ja tunnustukset

Tulossa hakuun:

Nuvan maksuttomat lajikokeilut

Luistelu Raision jäähallissa 22.12.2022

Nuorisovaltuusto tarjoaa maskulaisille nuorille mahdollisuuden kokeilla luistelua Raision jäähallissa to 22.12. klo 18–19. Maskulaisille on varattu tuolloin oma luisteluvuoro jäähallista (Huom! Ei mailoja). 40 nopeinta mahtuu mukaan. Lähtö linja-autolla Maskun Hemmingin koulun linja-autotaskusta klo 17.30. Paluu vuoron jälkeen.

Ilmoittautumislinkin löydät täältä ajalla 1.12. klo 8 15.12. klo 15. Ei osallistumismaksua!  

Masku esiintyy 

Haku on auki jatkuvasti:
Hae mukaan Masku esiintyy -sarjaan täällä

Maskun vesi

Kunta ja hallinto

Rakennusvalvonta

Sivistystoimi

Sosiaalihuollon asiakkaan asiakirjapyyntö

Suomi.fi

Tietosuoja

Ympäristöterveyden huolto

Ympäristöterveydenhuollon sähköinen ilmoituspalvelu, Ilppa . Elintarvikelain sekä terveydensuojelulain mukaisen toiminnan harjoittaja, voit lähettää toiminnan aloittamis- ja muutosilmoituksia sekä lopettamisilmoituksia sähköisesti tämän kautta. Ilppaan tästä linkistä