Sähköinen asiointi

Tältä sivulta löydät koottuna kunnan sähköiset palvelut ja lomakkeet

Palvelut löytyvät myös verkkosivujen eri osiosta, kulloisenkin asian yhteydessä.

Palvelut ovat nimetty lomakkeen tai palvelun nimen mukaan. Osaan tarvitaan vahva tunnistautuminen (Suomi.fi), joka on mahdollista suorittaa yleisimmillä vahvan tunnistautumisen tavoilla, kuten pankkitunnuksin tai mobiilivarmentein.

Vahvan tunnistautumisen vaativissa palveluissa kerrotaan ja ohjataan tarkemmin miten tunnistautuminen on mahdollista tehdä. Vahvan tunnistautumisen käyttö laajenee tulevaisuudessa koskemaan palveluita ja lomakkeita, joissa henkilöllisyyden varmistaminen on erityisen tärkeää, sekä käyttäjän että kunnan näkökulmasta.

Sähköiset lomakkeet ovat käytettävissä jatkuvasti ja voit käyttää niitä sinulle sopivana ajankohtana ja juuri sinulle sopivassa paikassa. Voit myös halutessasi asioida perinteisin paperilomakkein.

Huomaathan, että varhaiskasvatuksessa osa sähköisistä palveluista löytyy eAsioinnista.

Asuminen

Hyvinvointipalvelut

Liikuntaryhmät, syksy 2022

Ryhmien aloitus vko 36, ellei muuta mainita.
Ilmoittautumislinkki syyskauden liikuntaryhmiin aukeaa 4.8. klo 8.00.

Ilmoittautumisen yhteydessä osan kurssi- ja ryhmämaksuista voi maksaa heti tai valita maksutavaksi laskun. Kurssin 1. kerta on tutustumiskerta, jonka jälkeen asiakas sitoutuu ryhmän toimintaan ja laskutukseen. Mahdolliset osallistumisperuutukset heti tutustumiskerran jälkeen hyvinvointipalvelut@masku.fi tai sähköisellä lomakkeella. Mikäli peruminen tapahtuu myöhemmin syksyn aikana, voidaan kurssi- tai ryhmämaksu palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä:

ELÄKELÄISTEN LIIKUNTA 

Aloitus 5.9. alkavalla viikolla, ellei muuta mainita.
Ilmoittautumiset ennakkoon: hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai p. 0447388 204.

 

Masku esiintyy 

Haku on auki jatkuvasti:
Hae mukaan Masku esiintyy -sarjaan täällä

Maskun vesi

Kunta ja hallinto

Rakennusvalvonta

Sivistystoimi

Sosiaalihuollon asiakkaan asiakirjapyyntö

Suomi.fi

Tietosuoja

Ympäristöterveyden huolto

Ympäristöterveydenhuollon sähköinen ilmoituspalvelu, Ilppa . Elintarvikelain sekä terveydensuojelulain mukaisen toiminnan harjoittaja, voit lähettää toiminnan aloittamis- ja muutosilmoituksia sekä lopettamisilmoituksia sähköisesti tämän kautta. Ilppaan tästä linkistä