Sähköinen asiointi

Tältä sivulta löydät koottuna kunnan sähköiset palvelut ja lomakkeet. Palvelut löytyvät myös verkkosivujen eri osiosta, kulloisenkin asian yhteydessä.

Palvelut ovat nimetty lomakkeen tai palvelun nimen mukaan. Osaan tarvitaan vahva tunnistautuminen (Suomi.fi), joka on mahdollista suorittaa yleisimmillä vahvan tunnistautumisen tavoilla, kuten pankkitunnuksin tai mobiilivarmentein.

Vahvan tunnistautumisen vaativissa palveluissa kerrotaan ja ohjataan tarkemmin miten tunnistautuminen on mahdollista tehdä. Vahvan tunnistautumisen käyttö laajenee tulevaisuudessa koskemaan palveluita ja lomakkeita, joissa henkilöllisyyden varmistaminen on erityisen tärkeää, sekä käyttäjän että kunnan näkökulmasta.

Sähköiset lomakkeet ovat käytettävissä jatkuvasti ja voit käyttää niitä sinulle sopivana ajankohtana ja juuri sinulle sopivassa paikassa. Voit myös halutessasi asioida perinteisin paperilomakkein.

Huomaathan, että varhaiskasvatuksessa osa sähköisistä palveluista löytyy eAsioinnista.

Asuminen

Hyvinvointipalvelut

Kevään haettavat avustukset

Avustusten haku ajankohta 1.4 klo 8.00- 30.4 klo 23.55. Hakulomakkeisiin pääset alla olevista linkeistä:

Kyläraha

Liikuntatoimen toiminta-avustus

Kulttuuri työtätekevien järjestöjen avustus

Nuorisotyötä tekevien yhdistys toiminta-avustus

Harrastetoimintayhdistysten avustus

Lisätietoja haettavista avustuksista löydät täältä.

 

 

Uusi liikuntaryhmä työikäisille starttaa Niemenkulman kylätalolla 8.2.2023

Ke klo 18-19. Ilmojen lämmetessä siirrymme ulos 🙂 

Tunnin sisältö:  Alkulämmittely, lihaskunto-osio sekä loppujäähdyttelyt. Ota oma jumppa-alusta ja vesipullo mukaan. Tunti toteutetaan ns. liikepatteriharjoitteluna. Tunti soveltuu kaikenkuntoisille, sillä liikkeistä annetaan aina kevyempi ja haastavampi versio. Ohjaajana Veera Aalto. Aloitus 8.3.  

Ilmoittautumiset ennakkoon tästä linkistä.. HInta 20€ / kevätkausi. 

 

Lasten ja nuorten taideavustus

Avustuksen hakuaika 1.3 klo 8.00- 31.3 klo 23.55. Lisätietoja voit lukea avustuksen hausta ja hakuperiaatteista täältä. Hakemuksen voit täyttää täällä.

Nuorisovaltuuston kevään 2023 lajikokeilut nuorille!

Tulossa kevään aikana….

 

 

Liikuntaryhmät, kevät 2023 

Ryhmien aloitus vko 3, ellei muuta mainita. Ilmoittautumisen yhteydessä kurssi- ja ryhmämaksuista voi maksaa heti tai valita maksutavaksi laskun.
Kunkin liikuntakurssin ensimmäinen kerta on tutustumiskerta, jonka jälkeen asiakas sitoutuu ryhmän toimintaan ja laskutukseen. 

Mahdolliset osallistumisperuutukset heti tutustumiskerran jälkeen. Peruutuksen voit tehdä tästä. Mikäli peruminen tapahtuu myöhemmin kevään aikana, voidaan kurssi- tai ryhmämaksu palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. 

Vastaanotamme seuraavia liikuntaetuja: Smartum ja Edenred.

Ilmoittautumislinkit aukeavat 16.12.2022 klo 8.00. 

Eläkeläisten liikuntaryhmät
 
Voit ilmoittautua mukaan eläkeläisten liikuntaryhmiin sähköisesti ja valita itsellesi mieluisimman maksutavan. Vaihtoehtoina on maksaa osallistumisesi heti tai voit vain ilmoittautua mukaan ja lasku lähetetään sinulle postitse.
 
 
Lue lisää liikuntaryhmien tuntikuvauksista täältä. (Huom! Tuntikuvaukset löydät sivuston alhaalla olevasta harrastuksemme kohdasta)
 
 

Ulpukka +65-vuotiaiden uinti- ja kuntosaliliput vuodelle 2023

 
Maskulaisilla 65 vuotta täyttäneillä on mahdollisuus hankkia uintikeskus Ulpukkaan uinti- ja kuntosaliharjoitteluoikeus vuodelle 2023. Tuote sisältää yhteensä 20 sisäänpääsyä uimahalliin ja/tai kuntosaliin ja ovat käytettävissä koko vuoden 2023 ajan. Sarjalipun hinta 45e. Ilmoittaudu ja mukaan ja maksa tästä. Ilmoittautuminen alkaa 3.1.2023 klo 8.00.
 
 

Masku esiintyy 

Haku on auki jatkuvasti:
Hae mukaan Masku esiintyy -sarjaan täällä

Maskun vesi

Kunta ja hallinto

Rakennusvalvonta

Sivistystoimi

Sosiaalihuollon asiakkaan asiakirjapyyntö

Suomi.fi

Tietosuoja

Ympäristöterveyden huolto

Ympäristöterveydenhuollon sähköinen ilmoituspalvelu, Ilppa . Elintarvikelain sekä terveydensuojelulain mukaisen toiminnan harjoittaja, voit lähettää toiminnan aloittamis- ja muutosilmoituksia sekä lopettamisilmoituksia sähköisesti tämän kautta. Ilppaan tästä linkistä.Ku