Liikuntapalvelut

Liikuntakalenteri

Tutustu ajankohtaiseen liikuntakalenteriin täällä.

Kymppikortti

Maskussa on otettu käyttöön uusi Kymppikortti, jolla voit osallistua liikuntaryhmiin hyvin vapaasti! Kymppikortin voi ostaa netistä ja noutaa Hemmingin hallilta, Maskun kunnanvirastolta, Maskun pääkirjastosta, Lemun kirjastosta tai Askaisten kirjastosta. Kymppikortin voit ostaa täältä.

Tutustu Kymppikorttiin ja tuntikuvauksiin, joihin voit kortilla osallistua täällä. Kaikki Kymppikortilla osallistuttavat tunnit tunnistat “Osallistu Kymppikortilla!” -leimasta. 

Tästä löydät Kymppikorttikalenterin.

Lainattavat Kymppikortit

Kussakin Maskun kirjastossa (Maskun pääkirjasto, Lemun kirjasto ja Askaisten kirjasto) on lainattavana 2 kpl Kymppikortteja. Kortin laina-aika on 7 vrk, ja sen saa lainata itselleen kerran kaudessa. Korttia ei voi varata, ja se pitää lainata ja palauttaa kirjaston tiskillä asiakaspalvelijalta.

Kerhotoiminta

  • Erityisryhmien liikuntakerho kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa.
  • Liikuntakerhoja järjestetään kunnan eri osien liikuntatiloissa.

KKI-Toiminta

  • Eläkeläisten jumppa; tasapainoryhmä Maskutalossa, miesten jumppa Maskutalolla, seniorijumppa Hemmingin liikuntahallissa, kuntosalitoiminta Hemmingin kuntosalilla.

Kurssi- ja koulutustoiminta

  • Liikuntatoimi järjestää liikuntajärjestöille suunnattua kurssi-ja koulutustoimintaa yhteisöjen tarpeista lähtien.
  • Lisäksi bailatinokursseja järjestetään kaksi kertaa vuodessa Maskutalossa ja Lemun urheilutalossa.

Retki- ja leiritoiminta

  • Talvisin järjestetään laskettelumatkoja (esim. Himos ja Sappee) sekä laskettelu- ja hiihtoleiri johonkin suurimpaan keskukseen pohjoiseen tai muihin pohjoismaihin.

Huom! Kerho-, retki- ja leiritoiminnot ovat osallistujille maksullisia.