Yrityksen perustaminen

Suunnitteletko yrityksen perustamista?

Harkitsetko yrittäjäksi ryhtymistä? Haluatko hyödyntää osaamistasi tai liikeideaasi yrittäjänä? Yritysneuvontaa antaa Turun seudulla Yritysneuvonta Potkuri.

Henkilökohtaista neuvontaa

Potkurin yritysneuvojat neuvovat ja konsultoivat yritystoimintaa harkitsevia, aloittavia ja hiljattain yritystoimintansa aloittaneita yrittäjiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Potkurin asiakkaana saat käytännönläheistä tietoa mm. yrityksen perustamisesta, ohjausta TE-palveluihin sekä neuvoja investointi- ja kehittämisrahoitukseen liittyvissä asioissa. Tarvittaessa yritysneuvojamme antavat lähetteen myös maksuttomaan konsultaatiokäyntiin yksityiselle palveluntarjoajalle.

Palveluita myös yrityksen perustamisen jälkeen

Potkuri on Turku Science Park Oy:n palvelua yritystoimintaa pohtiville ja sitä käynnistäville. Osalle alkuvaiheen yrityksiä soveltuvat myös startup-yhteisö SparkUpin tarjoamat palvelut.

Seuraavassa vaiheessa yrityksille on tarjolla verkostoja ja palveluja, jotka ovat tukena liiketoiminnan kasvattamisessa ja kehittämisessä sekä kansainvälistämisessä.

Etsitkö jatkajaa yrityksellesi? Oletko ostamassa yritystä?

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu neuvoo yrityskaupoissa. Neuvontaa myös yrityksen omistajanvaihdosta harkitseville ja läpikäyville sekä yrityksen ostoa suunnitteleville.

Omistajanvaihdospalvelun koordinaattori Lassi Rosala päivystää Potkurissa maanantaisin klo 9-13.

Varaa aika maksuttomaan ensiasteen neuvontaan, puh. 040 488 2000.