Yrityksen perustaminen

Suunnitteletko yrityksen perustamista?

Harkitsetko yrittäjäksi ryhtymistä? Haluatko hyödyntää osaamistasi tai liikeideaasi yrittäjänä? Yritysneuvontaa antaa Turun seudulla Turku Business Region.

Startti-Infosta eväitä yrittäjyyteen

Tule mukaan Startti-infoon, jossa saat kattavan tietopaketin yrittäjyydestä. Järjestämme Startti-infon kaksi kertaa kuukaudessa. Sen jälkeen voit jatkaa ideasi työstöä Starttipajassa tai varata ajan henkilökohtaiseen perustamisneuvontaan yritysneuvojaltamme.

Tervetuloa Startti-infoon

Starttipajasta vertaistukea ja neuvoja

Starttipaja on kahden työpajan kokonaisuus, jossa syvennymme Startti-infossa käsiteltyihin aiheisiin oman yritysideasi näkökulmasta. Vertaistukea saat muilta samassa tilanteessa olevilta yrittäjiltä ja yrittäjäksi aikovilta. 

Lisätietoa Starttipajasta

Henkilökohtaista perustamisneuvontaa

Startti-infoon ja mahdollisesti myös Startipajaan osallistuttuasi voit varata yritysneuvojallemme ajan henkilökohtaiseen perustamisneuvontaan. Yritysneuvojiemme tukena ovat liikeideastasi riippuen myös kasvuvalmentajamme sekä erityisaloihin perehtyneet asiantuntijamme.

Perustamisneuvonta

Maksutonta asiantuntija-apua yksityissektorilta

Turun seudun Yrityspalveluyhdistyksen jäsenyritykset tarjoavat maksuttoman neuvontakerran esimerkiksi rahoitus-, juridiikka- tai vakuutusasioihin liittyen. Kysy lisätietoja lähetemahdollisuudesta yritysneuvojilta ja kasvuvalmentajilta.

Maksutonta asiantuntija-apua yksityissektorilta

Startingup selvittää kasvu- ja kansainvälistymispotentiaalia

Kasvuhakuisille ja kansainvälisille markkinoille tähtääville startup-tiimeille ja -yrityksille tarjoamme kaksiosaisen pienryhmätyöpajan, jota kutsumme nimellä StartingUp. Kasvuvalmentajiemme johdolla pajassa keskitytään liikeideoiden toteutettavuuteen, potentiaaliin ja skaalautuvuuteen.

StartingUp

Kiihdytysohjelmat ovat ponnahduslautasi Startup-maailmaan

Startup-yrityksille suunnattu kiihdytysohjelma BusinessUp tarjoaa intensiivisen, 10 viikkoa kestävän sparrauksen. Vertaistuki, omat mentorit ja kansainvälisyys ovat keskeinen osa tätä englanninkielistä ohjelmaa. Muista myös Boost Turku ry:n kiihdytysohjelma Startup Journey.

Kiihdytysohjelmat

Etsitkö jatkajaa yrityksellesi? Oletko ostamassa yritystä?

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu neuvoo yrityskaupoissa. Neuvontaa myös yrityksen omistajanvaihdosta harkitseville ja läpikäyville sekä yrityksen ostoa suunnitteleville.

omistajanvaihdospalvelu.fi/