Ulkoliikunta

Maskussa on kolme urheilukenttää, nurmipintaisia pallokenttiä sekä hiekkapintaisia pallokenttiä. Talvella käytössä on kiekkokaukalot ja luistelukenttiä. Tekninen osasto vastaa ulkoilu- ja liikunta-alueiden rakentamisesta ja kunnossapidosta. 

Liikuntapaikat

Talviliikunta/hiihto/luistelu/jääkentät

Hiihtoladut Maskussa / sijaintikartat

Latujen tilanne 13.1.2022.

Ladut eivät ole hiihtokunnossa.

HUOM! Käveleminen on kielletty yllä olevilla reiteillä hiihtokaudella. 

Laduntekijät Maskussa

 

Laduntekijät Maskussa

Jääkentät Maskussa / sijaintikartat

 

Haastepyöräilyn tulokset

Tämän vuoden Haastepyöräily kampanjassa poljettiin 1 405 016 pyöräilykilometriä, joka on lähes 500 000 km enemmän kuin viimevuonna. Haastepyöräilyn suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina, mutta myös pyöräilykortteja ja kirjausvihkoja oli käytössä.

Vapusta elokuun loppuun järjestettävässä perinteisessä Haastepyöräily -kampanjassa oli mukana 33 kuntaa, jotka kisailivat kolmessa eri sarjassa. Tulokset ja sijoituksen määrää poljetut kilometrit suhteutettuna kaupungin/kunnan asukaslukuun. Maskun sijoitus tänä vuonna keskikokoisten kuntien sarjassa oli yhdeksäs yhteistuloksellaan 25 081 km, joka suhteutettuna asukaslukuun oli 2,63 km/asukas.

Haastepyöräily kampanjassa alle 5 000 asukkaan sarjan voitti Karvia, yli 5 000 asukkaan sarjan Huittinen ja yli 10 000 asukkaan sarjan Eura.

Kiitos kaikille osallistuneille. Liikunta-aiheisten palkintojen arvonta on suoritettu ja voittajiin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.