Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten 15–29-vuotiaita nuoria varten, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella. Etsivään voi ottaa yhteyttä esimerkiksi nuori itse, vanhemmat, kaverit, oppilaitosten työntekijät tai sosiaalityöntekijät.

Voit ottaa yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään esim. seuraavissa tilanteissa:

  • opintosi ovat keskeytyneet
  • olet keskeyttämässä armeijan tai siviilipalveluksen
  • kohtaat haasteita terveydentilan tai toimeentulon kanssa
  • etsit työ-, työkokeilu- tai opiskelupaikkaa
  • haluat selkiyttää omia tulevaisuuden suunnitelmia

Etsivää nuorisotyöntekijää voit tavata nuorisotiloilla tai muussa sovitussa paikassa. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Etsivän palvelut perustuvat nuoren omaan vapaaehtoisuuteen.

 

Etsivä nuorisotyö

Etsivät PDF

Etsivän nuorisotyön RENTO-ryhmä

 

Kenelle? RENTO on matalan kynnyksen ryhmätoimintaa maskulaisille, mynämäkeläisille ja nousiaislaisille 18-29-vuotiaille nuorille.

Nuori voi tulla ryhmään yksin tai kaverin kanssa tai oman työntekijän kanssa. Ilmoittautumista ei tarvita, mutta halutessaan me etsivät tapaamme nuoren oikein mielellämme etukäteen.

Missä? RENTO kokoontuu joka keskiviikko Mynämäellä (Kirkkokatu 4) klo 14–16.30.

Mitä? Tekemistä päivään, seuraa sekä mahdollisuus keskustella ja viettää aikaa yhdessä. Tai jos pohdit mitähän uutta sitä lähtisi tekemään tai mietiskelet tulevaisuutta/omaa polkuasi, on ryhmä sinua varten! Kahvitellaan ja tarjolla myös pientä syötävää.