Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan!

Alle on koottu Maskun kunnan tapahtumat ja ryhmät, joihin on käynnissä ilmoittautuminen.

Maskun päivä 24.8.

Maskun Markkinat ja Riviera Beach Party

Maskun päivää vietetään jälleen lauantaina 24.8. Markkinapäivään voivat ilmoittautua kaikki maskulaiset toimijat, yhdistykset ja yritykset maksutta täällä. Ilmoittautuminen avoinna 31.7. asti.

Riviera Beach Partyyn etsitään esiintyjiä. Otathan yhteyttä järjestö- ja vapaa-aikakoordinaattoriin Satu Kankaristoon satu.kankaristo@masku.fi

Vähä-Joumon vuokraus

Vähä-Joumon virkistysalueen sauna on avoinna yleisövuorojen osalta 3.6.–12.9.2024 keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 12–20.

Tiloja yksityiskäyttöön (ei 21.6.–23.6. juhannus)  

• klo 10–16 (päivävuoro), vuokrahinta 55 €
• klo 17–21 (iltavuoro), vuokrahinta 55 €
• koko päivä (klo 10–21), vuokrahinta 90 €
 

Hinnat sisältävät alv. 24 %   

Vähä-Joumon sauna varataan kunnan tilavarausjärjestelmän kautta 20.5. alkaen verkossa osoitteessa masku.timle.fi  

Tehtyäsi varauksen saat maksulinkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, maksun jälkeen varaus vahvistetaan sähköpostitse muutaman arkipäivän kuluessa.  

TARVITSETKO LISÄTIETOJA? Voit soittaa Vähä-Joumon saunanhoitajalle 044 738 8299 ma, ke tai pe klo 17–21 tai lähettää sähköpostia vaha-joumo@masku.fi. Saunanhoitaja aloittaa työnsä 3.6.2024. 


Yhdistysilmoitukset hyvinvointipalveluiden esitteessä

Maskun hyvinvointipalveluiden syysesite jaetaan jokaiseen maskulaiseen kotitalouteen elokuussa. Esite kattaa tapahtumat syyskuun alusta joulukuun loppuun. Yhdistyksillä on mahdollisuus ilmoittaa omista tapahtumistaan ja harrastuksistaan esitteessä.

Esitteeseen voidaan ottaa mukaan tapahtumat/harrastukset, jotka
– ovat kaikille avoimia (myös maksulliset tapahtumat)
– ovat epäpoliittisia
– tapahtuvat Maskun alueella

Tapahtuma kannattaa esitteeseen lisätä, vaikka kaikki tapahtuman yksityiskohdat eivät olisikaan vielä tiedossa, käytännössä aika ja paikka sekä lyhyt tapahtumakuvaus riittää. Tarkemmat tiedot kannattaa tapahtuman lähestyessä ja tietojen tarkentuessa lisätä Maskun tapahtumakalenteriin tapahtumat.masku.fi. Kun suunnittelette syksyn tapahtumia, niin olkaa toki yhteydessä hyvinvointipalveluihin, jos teillä on jokin yhteistyöidea, me mielellämme lähdemme mukaan yhteistyöhön.

Tietoja voi syöttää sunnuntaihin 23.6.2024 saakka. Yhdellä lomakkeella syötetään yksi tapahtuma tai tapahtumasarja (esim. saman seuran kotipelit, teatterinäytökset jne.) Mikäli yhdistyksenne järjestää useita eri tapahtumia, täyttäkää lomake useaan kertaan. Ilmoita tapahtumat täällä.

Maskun kuntosalisopimus

Maskun kuntosalien sopimukset ja kausimaksut löydät täältä 

Masku esiintyy

Haku on auki jatkuvasti:
Tutustu tapahtumasarjaan ja hae mukaan täällä

Maskun näyttelytilat

Maskun pääkirjastossa (Keskuskaari 3) ja Lemun kirjastossa (Askaistentie 142) on tarjolla hyviä, valoisia näyttelytiloja. Näyttelytiloihin on avoin, jatkuva haku. Toivomme hakijoiksi ammattilaisia, harrastajia, keräilijöitä; toiveena on, että näyttelyitä on aivan laidasta laitaan! Hakemuksen täyttäneisiin ollaan yhteydessä muutaman päivän sisällä hakemuksen jättämisestä.

Lämpimästi tervetuloa pitämään näyttelyä!

Tutustu tiloihin tarkemmin täällä (linkki tulossa).

Hae täällä.