Tapahtumat

Linkki Maskussa tapahtuu sivuille

Maskun pääkirjasto

Maskun vanhat kaupat -näyttely Maskun pääkirjastossa 8.6.-31.8.2022

Maskun vanhat kaupat- näyttely laajenee museolta pääkirjastoon, jossa esitellään kesän ajan Keskuskaarella sijainneita kauppoja. Tiesitkö, että kirjaston tiloissa toimi 1986–1995 T-kauppa nimeltä Maskun market? Lähde aikamatkalle kirjastoon aistimaan historian havinaa ja vanhaa kauppatunnelmaa. Näyttely katsottavissa 8.6.–31.8. kirjaston aukioloaikoina.

Kirjankierrätyshylly pääkirjastossa

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste lehtilukusalissa. Tuo korkeintaan viisi kirjaa kerrallaan, mukaan saat ottaa niin monta kirjaa kuin haluat! 

Näyttelyaikoja kirjastoihin varattavissa

Jos haluat varata näyttelyvitriinit, ole yhteydessä eija.pelkonen(at)masku.fi tai puh. 044 7388 193

 

Lemun kirjasto

Valon aika

Katriina Karikosken maalaus

Katriina Karikosken luontoaiheisia maalauksia ja keramiikkaa Lemun lähikirjastossa 2.– 31.5.2022

Lemun lähikirjaston kesäkuun näyttelyt 2.-28.6.2022 kirjastossa on esillä kaksi näyttelyä:

Soikun – Iloa arkeen, lahjoja juhlaan ja T:mi Soikku on syntynyt tarpeesta luoda kaunista ja elämänmakuista taidetta.

Soili Kivelän näyttely

Soili Kivelän tärkeimpiä innoittajia ovat saaristoluonto, meri sekä arjen pienet ilot. Hän suunnittelee, piirtää ja painaa painotekstiilit sekä grafiikkataulut itse. Soikun näyttelyssä on esillä mm. tauluja, painotekstiilejä ja keramiikkaa.

Salakehrän Lumous – iloa ja kauneutta sinulle

Salakehrän Susanna Alakokko on Maskusta kotoisin oleva turkulainen, itseoppinut taiteilija. Hänen sydäntään lähellä maalauksissa on abstrakti taide, kauniit yksityiskohdat ja luonto sekä raikkaat sävyt – akryylimaalein.

Salakehrän lumous

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan.

Palapelien vaihtopiste

Vaihtopisteenä toimii Lemun lähikirjasto. Asiakkaan aloituksesta perustimme Lemun lähikirjastoon palapelien vaihtopisteen.

Ajatuksena on, että tuot paikalle saman määrän palapelejä kuin otat mukaasi. Näin palapelien “käyttöikä” pitenee ja tekijöiden repertuaari laajenee eikä tarvitse käyttää euroja.

Pidäthän huolen, että tuomiesi palapelien kaikki osat ovat tallella.

Kiitos asiakkaalle aloituksesta ja tervetuloa tekemään toimiva systeemi tästä hauskasta ideasta.

Palapeli

Tiedoksi

Lemun lähikirjasto on valmiusajan ulkopuolella myös yhdistysten yms. kokouskäytössä sovitusti maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantai-iltoina sekä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ota yhteyttä kirjastoon puh. 044 7388 145.

Näyttelyaikoja kirjastoihin varattavissa

Lemun lähikirjastossa on tarjolla näyttelytilaa kuukaudeksi kerrallaan. Harrastatko piirtämistä, maalaamista, käsitöitä, askartelua, keräilyä tms.

Annamme mielellämme näyttelytilan käyttöösi töidesi esilletuomiseen tai voit myös vinkata, jos tiedät jonkun, jolla on taitoa tai keräilyharrastus, mutta ei itse saa “soitettua”.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aikatauluista puh. 040 5378 729/Armi Jaakkola. Lemun kirjaston näyttelytilan voit varata myös sähköpostitse lemun.kirjasto(at)masku.fi tai puh. 044 7388 145.

 

Askaisten kirjasto