Tapahtumat

Linkki Maskussa tapahtuu sivuille

Maskun pääkirjasto

Lukulemmikki Elsa

Maskun pääkirjasto  5.10. / 19.10. / 2.11. / 16.11. / 30.11.
Suomen Karva-Kaverit ry:n lukulemmikki Elsa-koira vierailee Maskun pääkirjastossa. Varaa lukuaika kirjastosta puh. 044 7388 255.

Lukuaika on n. 15 min / lukija. Lukuhetkeen osallistuvat vainlapsi, koira ja koiran ohjaaja. Elsa-koira on hyvä kuuntelija!Esteen sattuessa ilmoitathan kirjastolle, niin voimme antaa ajan toiselle halukkaalle.

Lukulemmikki Elsa

Syksyn 2022 lukupiirikerrat ja -kirjat:

  • 17.10. Huovinen, Eero: Äitiä ikävä
  • 14.11. Souldakova, Anna: Mitä männyt näkevät
  • 12.12. Juha Mäntylä (toim.):Joulukalenteri: Hotelli Sylvia

Lainaa lautapeli!

Tiesitkö, että kirjastosta saa lainata myös lautapelejä? Maskun pääkirjastossaon pieni kokoelma omia lautapelejä, ja Vaski-varauksen kautta pelejä saa tilattua omasta lähikirjastosta noudettavaksi. Lautapelin laina-aika on kaksi viikkoa.

Kirjankierrätyshylly pääkirjastossa

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste lehtilukusalissa. Tuo korkeintaan viisi kirjaa kerrallaan, mukaan saat ottaa niin monta kirjaa kuin haluat! 

Näyttelyaikoja kirjastoihin varattavissa

Jos haluat varata näyttelyvitriinit, ole yhteydessä eija.pelkonen(at)masku.fi tai puh. 044 7388 193

 

Lemun kirjasto

Puiset aarteet- näyttely 3.–28.10.

Reija Linqvistin puisia korurasioita ja Esperanza Suárezin akvarelleja vanhoista puurakennuksista.

Lukukoira Etti

Lemun kirjasto klo 18–19. Lukukoira Etti kyläilee Lemun kirjastossa syksyllä 2022:   ti 11.10. / to 3.11. / ti 22.11. / to 8.12.

Lukuaika on n. 15 min / lukija. Varaa lukuaika Lemun kirjastosta, puh. 044 7388 145. Lukuhetkeen osallistuvat vain lapsi, koira ja koiran ohjaaja. Etti on hyvä kuuntelija. Esteen sattuessa ilmoitathan kirjastolle, niin voimme antaa ajan toiselle halukkaalle.

Lukukoira Etti

Lemun lähikirjastossa “uusia eriä” poistokirjoja 

Poistokirjahyllyyn tulee viikoittain uutta materiaalia. Tervetuloa tekemään löytöjä –  vaikka lomareissulle!

Kirjat

Kirjankierrätyshylly Lemun kirjastossa

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste lehtilukusalissa. Tuo korkeintaan viisi kirjaa kerrallaan, mukaan saat ottaa niin monta kirjaa kuin haluat! 

Palapelien vaihtopiste

Vaihtopisteenä toimii Lemun lähikirjasto. Asiakkaan aloituksesta perustimme Lemun lähikirjastoon palapelien vaihtopisteen.

Ajatuksena on, että tuot paikalle saman määrän palapelejä kuin otat mukaasi. Näin palapelien “käyttöikä” pitenee ja tekijöiden repertuaari laajenee eikä tarvitse käyttää euroja.

Pidäthän huolen, että tuomiesi palapelien kaikki osat ovat tallella.

Kiitos asiakkaalle aloituksesta ja tervetuloa tekemään toimiva systeemi tästä hauskasta ideasta.

Palapeli

Tiedoksi

Lemun lähikirjasto on valmiusajan ulkopuolella myös yhdistysten yms. kokouskäytössä sovitusti maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantai-iltoina sekä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ota yhteyttä kirjastoon puh. 044 7388 145.

Näyttelyaikoja kirjastoihin varattavissa

Lemun lähikirjastossa on tarjolla näyttelytilaa kuukaudeksi kerrallaan. Harrastatko piirtämistä, maalaamista, käsitöitä, askartelua, keräilyä tms.

Annamme mielellämme näyttelytilan käyttöösi töidesi esilletuomiseen tai voit myös vinkata, jos tiedät jonkun, jolla on taitoa tai keräilyharrastus, mutta ei itse saa “soitettua”.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aikatauluista puh. 044 7388 145/Riikka Närvä-Haaksi. Lemun kirjaston näyttelytilan voit varata myös sähköpostitse lemun.kirjasto(at)masku.fi.

 

Askaisten kirjasto