Tapahtumat

Maskun pääkirjasto

 

Kirjankierrätyshylly pääkirjastossa

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste lehtilukusalissa. Tuo korkeintaan viisi kirjaa kerrallaan, mukaan saat ottaa niin monta kirjaa kuin haluat! 

Näyttelyaikoja kirjastoihin varattavissa

Varaa Maskun pääkirjaston vitriineihin näyttelyaika syksylle 2020: aikoja syys-, loka-, marras- ja joulukuulle.

Jos haluat varata näyttelyvitriinit, ole yhteydessä eija.pelkonen(at)masku.fi tai puh. 044 7388 193

 

Lemun kirjasto

Tiedoksi

Lemun lähikirjasto on valmiusajan ulkopuolella myös yhdistysten yms. kokouskäytössä sovitusti maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantai-iltoina sekä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ota yhteyttä kirjastoon puh. 044 7388 145.

Lemun lähikirjaston terassilta löytyy poistokirjoja

Muistathan, että Lemun lähikirjaston terassilta löytyy kirjaston aukioloaikoina vaihteleva poistokirjakokoelma. Olkaa hyvä.

Näyttelyaikoja kirjastoihin varattavissa

Lemun lähikirjastossa on tarjolla näyttelytilaa kuukaudeksi kerrallaan. Harrastatko piirtämistä, maalaamista, käsitöitä, askartelua, keräilyä tms.

Annamme mielellämme näyttelytilan käyttöösi töidesi esilletuomiseen tai voit myös vinkata, jos tiedät jonkun, jolla on taitoa tai keräilyharrastus, mutta ei itse saa “soitettua”.

Tämän vuoden näyttelyajat on jo varattu, mutta alkuvuodesta 2021 löytyy hyvin vielä aikoja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aikatauluista puh. 040 5378 729/Armi Jaakkola. Lemun kirjaston näyttelytilan voit varata myös sähköpostitse lemun.kirjasto@masku.fi tai puh. 044 7388 145.

 

Askaisten kirjasto

Askaisten kirjasto suljettu heinäkuussa

Askaisten kirjasto (Vesiläntie 3) on suljettu ajalla 1.–31.7.2020. Lainoja voi palauttaa vanhan kirjaston palautusluukkuun. Askaisten kirjaston lainoille saa pidennetyn laina-ajan sulkuajalle. Varauksiin voi halutessaan muuttaa noutopaikaksi Lemun kirjaston tai Maskun pääkirjaston. Muuten varaukset voi noutaa elokuussa. Lisätietoja saa soittamalla Askaisten kirjastoon puh. 044 7388 146 tai Lemun kirjastoon puh. 044 7388 145.

Askaisten lähikirjasto muutti uusiin tiloihin

Askaisten lähikirjasto on avattu osoitteessa Vesiläntie 3. Aukiolo-ajat kesäkuussa ma ja ke klo 15–19, to klo 12–16 (pyhien aattoina klo 10–14) . Lisätietoa kirjaston avaamisesta kunnan www-sivuilla ja facebookissa.