Tapahtumat

Maskun pääkirjasto

Tammi-helmikuun näyttely Maskun pääkirjastossa 

Ovet auki maailmaan! on kuva- ja sanataidetta yhdistelevä kokonaisuus. Näyttely avaa ovia toiveiden, ilon ja onnen maailmoihin. Se tarjoaa katsottavaa, oivalluksia ja pohdittavaa kaikenikäisille. Kantavana ajatuksena on tarjota välähdyksiä paremmasta uuden vuoden alkaessa. 

Näyttelyn ovat suunnitelleet ja toteuttaneet piikkiöläis-helsinkiläinen kuvataiteilija Heli Sirkesalo ja maskulainen sanataiteilija Riitta Suominen. 

Tervetuloa katsomaan! Pääkirjasto auki ma-to klo 12-19, pe 11-16 ja la 10-14.

Kirjankierrätyshylly pääkirjastossa

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste lehtilukusalissa. Tuo korkeintaan viisi kirjaa kerrallaan, mukaan saat ottaa niin monta kirjaa kuin haluat! 

Näyttelyaikoja kirjastoihin varattavissa

Varaa Maskun pääkirjaston vitriineihin näyttelyaika syksylle 2020: aikoja syys-, loka-, marras- ja joulukuulle.

Jos haluat varata näyttelyvitriinit, ole yhteydessä eija.pelkonen(at)masku.fi tai puh. 044 7388 193

 

Lemun kirjasto

Maaliskuun näyttely Lemun lähikirjastossa

Terttu Rantasen nypläystöitä. Esite PDF

Helmikuun näyttely Lemun lähikirjastossa

Keräilyharrastuksena hajuvesipullot. Pieni otanta Sirpa Lehtisen laajasta, vuosien saatossa kerätystä hajuvesipullokokoelmasta. Tervetuloa tutustumaan hauskaan ja nostalgiseen kokoelmaan Lemun lähikirjaston aukioloaikoina.

Tiedoksi

Lemun lähikirjasto on valmiusajan ulkopuolella myös yhdistysten yms. kokouskäytössä sovitusti maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantai-iltoina sekä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ota yhteyttä kirjastoon puh. 044 7388 145.

Lemun lähikirjaston terassilta löytyy poistokirjoja

Muistathan, että Lemun lähikirjaston terassilta löytyy kirjaston aukioloaikoina vaihteleva poistokirjakokoelma. Olkaa hyvä.

Näyttelyaikoja kirjastoihin varattavissa

Lemun lähikirjastossa on tarjolla näyttelytilaa kuukaudeksi kerrallaan. Harrastatko piirtämistä, maalaamista, käsitöitä, askartelua, keräilyä tms.

Annamme mielellämme näyttelytilan käyttöösi töidesi esilletuomiseen tai voit myös vinkata, jos tiedät jonkun, jolla on taitoa tai keräilyharrastus, mutta ei itse saa “soitettua”.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aikatauluista puh. 040 5378 729/Armi Jaakkola. Lemun kirjaston näyttelytilan voit varata myös sähköpostitse lemun.kirjasto(at)masku.fi tai puh. 044 7388 145.

 

Askaisten kirjasto

3.12.2020-28.3.2021

Askaisten omatoimiasiointi on suljettu. Askaisten kirjastossa voi asioida ma klo 13-19, ke 10-16 ja pe klo 10-15. Aineistoa voi palauttaa vanhan kirjastotalon palautusluukusta, Askaistentie 764 A.

Askaisten kirjaston omatoimiaukiolot alkavat

Maskun kunnankirjaston palveluiden saatavuus paranee 1.10.2020 alkaen, kun Askaisten kirjaston omatoimiaukiolot käynnistyvät.

Askaisten kirjastoon pääsee kirjastokortin ja siihen liitetyn PIN-koodin avulla joka päivä. Omatoimikäyttö on auki maanantaista torstaihin 8–20 ja perjantaista sunnuntaihin 10–18.

Kirjaston henkilökunta palvelee asiakkaita normaaliin tapaan maanantaisin ja keskiviikkoisin 15–19 ja torstaisin 12–16 (arkipyhien aattoina 10–14). Muina aikoina asioidaan omatoimisesti. Kirjastossa on lainaus- ja palautusautomaatti sekä varausten noutohylly.

PIN-koodi on sama, jolla kirjaudutaan verkkokirjastoon ja käytettään kirjastojen lainausautomaatteja. Mikäli tarvitset PIN-koodin, saat sellaisen minkä tahansa Vaski-kirjaston henkilökunnalta.

Tervetuloa kirjastoon, vaikka ihan joka päivä!