Sisäliikunta

Tilavuorot

Maskun liikuntatiloihin voi tehdä yksittäisiä varauksia sekä vakiovuorovarauksia, jotka ovat voimassa aina kevät- tai syyslukukauden. Salivuorojen varaus tehdään Timlessä. Kun olet tehnyt vuorovarauksen, saat paluupostilla linkin sähköiseen sopimukseen. Sopimuksenteon yhteydessä tulee maksaa haettava salivuoro. Maksutavoista voit valita itsellesi sopivimman (valittavana mm. korttimaksu, pankkimaksu ja lasku). Maksun jälkeen vuoro hyväksytään parin arkipäivän kuluessa.  Tilavaraukset vahvistetaan sähköpostitse muutaman arkipäivän kuluessa maksuvahvistuksen saapumisesta, jonka jälkeen vuoro on käytettävissä.

Mikäli tarvitsette liikuntatilaan avaimen voitte noutaa sen Maskun Hemmingin koulun liikuntahallin (Myllymäentie 127, 21250 Masku) valvojalta Hannu Viinikaiselta arkisin klo 16.00–21.30 avainpantin (50€) maksukuittia vastaan.  Yksittäisistä tilavuokrauksista emme peri avainpanttia. Tammenahjon ja Seikelän liikuntasaleihin ei tarvita avainta, tilavarauksen vahvistuksen yhdessä saatte ovikoodin.

Kauden aikana vakiovuoroihin saattaa tulla muutoksia tai mahdollisia yksittäisiä peruutuksia. Peruutuksista ilmoitamme sähköpostilla.

Kuntalaiset voivat hakea vakiovuoroja Askaisten koulun liikuntasaliin, Lemun koulun liikuntasaliin, Seikelän koulun liikuntasaliin ja Tammenahjon koulun liikuntasaliin. Kurittulan koulun liikuntasaliin ja Hemmingin liikuntahalliin on varattavissa yksittäisiä vuoroja. 

Askaisten koulun liikuntasali, Lemun koulun liikuntasali, Seikelän koulun liikuntasali ja Tammenahjon koulun liikuntasali:

  • vakiovuoro kevät- tai syyskausi 50 €
  • 1h yksittäinen vuoro 20 €
  • 2 h yksittäinen vuoro 40 €

Kurittulan koulun liikuntasali ja Hemmingin liikuntahalli:

  • 1h yksittäinen vuoro 30 €
  • 2 h yksittäinen vuoro 60 €
  • Kurittula 1/2 sali tai Hemminki 1/3 sali 1h/15€
  • Kurittula 1/2 sali tai Hemminki 1/3 sali 2h/30€

Ohjeet Timle-varauskalenterin käyttöön, video aukeaa kuvaa klikkaamalla uuteen ikkunaan.

Timle kuvituskuva