Sisäliikunta

HUOM! Voimassa olevat rajoitukset löydät täältä

Salivuorot
Lapsi- ja perheliikunta
Nuorten liikunta
Työikäisten liikunta
Eläkeläisten liikunta

Salivuorot

Liikuntatoimi tiedottaa

Koronasta johtuvan liikuntaryhmien keskeytykset syyskaudella 2020 korvataan kevätkaudella 2021 heti kun koronatilanne sallii. Seuraathan ilmoittelua Maskulaisesta.

Koulujen liikuntatilojen salivaraukset kevätkausi 2021

Yksityisten salivuorojen haku

Seuroilta jääneitä salivuoroja on haettavana Maskun kunnan liikuntatiloihin 18.1.2021 alkaen. Hinta 50€ kevät/syyskausi + avainpantti /-tunniste 50€.  
Vapaana olevia salivuoroja voi tiedustella hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai puh.nro. 044 7388 224. 
 
Haettavat salivuorot: 
Askaisten koulun liikuntasali
Lemun urheilutalo
Lemun koulun liikuntasali 
Seikelän koulun liikuntasali
Tammenahjon koulun liikuntasali

Liikuntasalivuorot

Poikkeavat vuorot

Kuntosalit

Käyttövuokrat


Liikuntaryhmät, kevät 2021 

Ilmoittautumislinkki kevätkauden liikuntaryhmiin aukeaa pe 8.1. linkit kyseisestä liikuntaryhmästä kertovan tekstin alla. Liikuntaryhmät laskutetaan. Kurssin 1. kerta on tutustumiskerta, jonka jälkeen asiakas sitoutuu ryhmän toimintaan ja laskutukseen. Mahdolliset osallistumisperuutukset tutustumiskerran jälkeen hyvinvointipalvelut(at)masku.fi. Maksuvapautus myöhemmin ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. 
Otamme vastaan Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä Tyky- ja Kuntoseteleitä.   

Pelaajia kaivataan – kaikille avoimet ja maksuttomat pelivuorot 

Avoimet, maksuttomat höntsäpelit

  • Lentopalloa Askaisten koululla keskiviikkoisin klo 19.30–21 ja sunnuntaisin klo 17–19. Tiedustelut petri.gottschalk(at)gmail.com 
  • Naisten sählyä perjantaisin klo 17–18 Seikelän koulun salissa
  • Sählyä naisille ja miehille + nuorille Lemun koululla lauantaisin 13–14.30. Tiedustelut petri.makinen(at)vslaatoitus.fi. 
  • Sählyä miehille maanantaisin klo 20.15–21.45 ja perjantaisin klo 20–21.30 Hemmingin liikuntahallissa.
  • Lentopalloa miehille Tammenahjossa keskiviikkoisin klo 19.30–21

Lapsi- ja perheliikunta

  • Vauvasirkus 2–13 kk, Maskutalolla pe klo 10–11. 
  • Naperosirkus 1–3 V. Tammenahjon koulun piha-alueella / liikuntasali pe klo 16.30–17.15. 
  • Perhejumppa 1–6 V. Tammenahjon koulun piha-alueella liikuntasali pe klo 17.15–18. 

Ohjaajana lastenliikunnan ohjaaja Sirke Viljanen. Hinta 35 €/kurssi mikäli perheestä osallistuu 1 lapsi, 50 € mikäli perheestä osallistuu 2 lasta, 3 lasta maksaa 65 €. 
  
Vauvasirkus on vauvan ja vanhemman yhteinen tunti, joka tarjoilee musiikin, laulujen ja leikkien lomassa motorista kehitystä tukevaa liikuntaa, vahvistaa aikuisen ja lapsen vuorovaikutusta. 
  
NaperoSirkus on 1–3 -vuotiaiden jumppa yhdessä oman vanhemman kanssa. Tuntien sisältö vaihtuu kahden viikon välein. Naperosirkus sirkustellaan pääasiassa ulkona.  
  
Perhejumppa on sisällöltään lähes sama kuin NaperoSirkus, mutta sovellettu 1–6 -vuotiaille lapsille, perheestä voi olla mukana eri-ikäisiä sisaruksia. Perhejumppa temppuillaan pääasiassa ulkona. 

Ilmoittautumiset hyvinvointipalvelut(at)masku.fi, laitathan viestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumeron, lasten lukumäärän ja iän ja mihin toimintaan olet ilmoittautumassa.

Ilmoittaumiset tästä linkistä

Omatoimivuoro/perheliikunta

Avoin ja maksuton perheliikuntavuoro Hemmingin liikuntahallin monitoimitilassa lauantaisin klo 14.30–16. Katso mahdolliset vuoroperuutukset hallin ilmoitustaululta tai tämän nettisivun yläosasta. Mikäli MTT:ssä on erillisvaraus, avoin vuoro on peruttu. Ilmoittaudu valvojalle. 

Hyvinvointia liikkumalla

Hyvinvointia liikkumalla koko perheelle (lapset mukaan ala-aste-ylä-asteikäiset) avoin ja maksuton liikuntavuoro yhdessä pelaillen ja leikkien Lemun urheilutalolla torstaisin klo 17–19.  Tiedustelut Marie Hedman puh. 040 5657 212 Kevätsateenkoti ry


Nuorten liikunta

Kutsuntaikäisten TimeOut -toiminta

Maskulaisilla kutsuntaikäisillä on mahdollisuus hankkia maksuton kuntosalikortti Maskun kunnan kuntosaliin palveluksenastumispäivään asti. Tiedustelut liikuntasuunnittelija hanna.pennanen(at)masku.fi tai p. 044 7388 242   

MIHI liikuntaa Maskussa

Nuorten (13–19 -vuotiaille) Rajattomasti liikuntamahdollisuuksia mihin mennä, mitä tehdä! Kirjaudu MIHI-sivustoilla ja nauti monipuolisista ja maksuttomista liikuntaeduista. Voit koska tahansa mennä tunneille mukaan, ei erillistä ilmoittautumista. Luo omat MIHI-tunnukset ja liiku maksuttomasti milloin sinulle sopii. Maskun ryhmäliikuntatunnit ovat kaikille MIHI-rekisteröityneille maksuttomia. Ilmoittaudu ohjaajalle MIHI-numerollasi paikan päällä.  
  
Maksuttomia liikuntasalivuoroja nuorille voit tiedustella puh. 044 7388 242 tai hanna.pennanen(at)masku.fi  


Työikäisten liikunta

TREENIMIX -ryhmä liikunnan aloittelijoille torstaisin klo 17–18

Pienryhmätoimintaa, jonka tavoitteena on löytää liikkumisen ilo tutustuen eri liikuntalajeihin Ryhmä sopii erityisen hyvin mm. ylipainoisille, tuki- ja liikuntaelin vaivoja poteville naisille ja miehille 😊 
Ryhmän ohjaaja Marika Lineri.   
Tiedustelut  ja ilmoittautumiset liikuntasuunnittelijalta p. 044 7388 242 tai hanna.pennanen(at)masku.fi  

Kahvakuula HIIT 

HIIT lyhennelmä tulee sanoista High Intensity Intervall Training eli tehokas intervalliharjoittelu. Harjoitusosuus kestää noin 10–20 minuuttia sisältäen korkeatehoisia työosuuksia ja selkeästi kevyempiä palautusosuuksia. 
 
Ma Tammenahjon koulun liikuntasalissa, aloitus vko 38. Hinta 40€/kurssi. Ohjaajana Jenna Hakala. 

  • Ryhmä ”kevyt” klo 18–18.40. 
  • Ryhmä ”rääkki” klo 18.40–19.20.  

Ota oma kahvakuulakuula ja vesipullo mukaasi, myös muutamia lainakuulia käytössä.   

Ryhmä kevyt, ilmoittautumiset 

Ryhmä rääkki, ilmoittautumiset tästä linkistä 

Toiminnallinen kehonhuolto ja venyttelytunti 

to klo 17–18 Seikelän koulun liikuntasalissa. Kehitä notkeutta ja liikkuvuutta monipuolisilla liikkeillä. Tunti aloitetaan lämmittelyllä ja siirrytään pikku hiljaa staattisiin venytyksiin. Tunnille tarvitset mukaan alustan ja juomapullon. Tunti sopii kaikenikäisille -kuntoisille kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille. Hinta 40€. Ohjaajana Jenna Hakala. 

Ilmoittautumiset tästä linkistä 

Pilates

keskiviikkoisin. Ohjaajana Hanna Viljanmaa. Oma jumppa-alusta ja vesipullo mukaan.

Alkeis- ja kevennetty tunti Luukaan palvelukeskuksen Seniorisalissa klo 18- 18.45.  Hinta 50€.

Jatkoryhmä Maskutalolla klo 19–20. Hinta 50€.

Pilates ilmoittautumiset tästä linkistä

Pilates jatko, ilmoittaumiset tästä linkistä

LIIQQUU leikkipuistojumppa aikuisille

torstaisin klo 9.45–10.30 Kiurutien leikkipuistossa. Aloitus 28.1.  Tervetuloa jumppaamaan ihan kaikki lapsen kanssa tai ilman😊. Maksuton. Ohjaajana Tanja Hakamäki.  

Eläkeläisten liikunta

Ikäihmisten harrasteopas 2020-2021 PDF

+65 Ulpukka uimakortti –infoa

Koronatilanteesta johtuen Ulpukkakortin käyttöoikeutta on jatkettu 2,5 kk = maaliskuun alkupuolelle asti heille, jotka ehtivät lunastaa korttinsa ennen koronasta johtuvaa sulkuaikaa.

Heille, jotka eivät ole ehtineet lunastaa Ulpukassa kortille uinteja, voidaan tehdä maksuhyvitys. Ota tällöin yhteyttä hyvinvointipalveluihin puh. 044 7388 224. Muussa tapauksessa maksuhyvitys lääkärintodistusta vastaan.

Huom!

Haluamme toimia vastuullisesti, joten koronatilanteesta johtuen tasapainoryhmiin, Tanssia, apuna tuoli -ryhmään, SenioriLeidijumppaan ja Eläkemiesten kuntoklubille ilmoittaudutaan ennakkoon hyvinvointipalveluihin, puh. 044 7388 224 tai hyvinvointipalvelut@masku.fi.

Tasapainoryhmät 

Tasapainoa ja erityisesti jalkojen lihasvoimaa kehittävä tunti. Omatoiminen (ilman apuvälineitä) pystyasennon hallinta vaaditaan. Ryhmä on maksuton. Ilmoittautuminen paikan päällä ohjaajalle. Juomapullo mukaan.   

Tiedustelut ja ilmoittautumiset ennakkoon: hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai puh. 044 7388 224.

Tasapainoryhmä 1.

Eläkeikäisille tiistaisin klo 11.30 Maskutalolla. Maksuton.

Tasapainoryhmä 2.

Keskiviikkoisin klo 9 Maskutalolla. Maksuton.

Haluamme toimia myös korona-aikanavastuullisesti ja perustimme toisen tasapainoryhmän ikääntyville. Näin pystymme turvaamaan riittävät turvavälit jokaiselle. Huomioithan että tulet paikalle vain täysin oireettomana ja huomioiden yskimis- ja käsihygienian. 

Tanssillinen tuolijumppa 

Hauska tanssillinen tunti mukaansatempaavan musiikin tahtiin. Tunnilla hyödynnetään tuolia ja osallistua voi vaikka pyörätuolilla. Ohjaajana Jaana Fagerholm-Lehtonen. Maskutalolla torstaisin klo 10–11. Ennakkoilmoittautuminen hyvinvointipalveluiden toimistoon: puh. 044 7388 224 tai sähköposti: hyvinvointipalvelut(at)masku.fi. Hinta 20 €, joka laskutetaan. 

Kuntosalin starttikurssit  

Kurssit järjestetään, kun kolme ilmoittautunutta /kuntosali, maksuton. Ilmoittaudu laiteopastukseen puh. 044 7388 242 Hanna Pennanen tai sähköpostilla hanna.pennanen(at)masku.fi.  

Kuntosalin maksuton omatoiminen käyttö

 Ei erill. Ilmoittautumista. Aloitus vko 38 
  
Hemmingin kuntosalilla ma, ti ja to ja pe klo 15.10–16.30  
Lemun kuntosalilla, ma ja to klo 10–12  
Askaisten kuntosalilla ma ja to klo 11 

Omatoiminen pelivuoro 

Hemmingin liikuntahallilla ma klo 15.15–16.30. Maksuton. Ei erill. Ilmoittautumista. Ensimmäinen pelikerta 14.9. Ota oma maila mukaan.  

Eläkemiesten KuntoKlubi  

Tiistaisin klo 15.15–16.15 Hemmingin halli. Ilmoittautuminen ennakkoon hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai p. 044 7388 224. Kehon hyvinvointia ja liikkuvuutta kehittävä tunti, sopii kaiken kuntoisille. Oma jumppa-alusta, sisätossut ja juomapullo mukaan! Maksuton. 

Seniori Leidijumppa  

Hemmingin liikuntahallilla tiistaisin klo 15.15–16.15. Ohjaajana Eija Salo. Ilmoittautuminen ennakkoon hyvinvointipalvelut(at)masku.fi tai puh 044 7388 224. Hinta 20 €/kausi, laskutetaan. 

Seniorijumppaa ja Bocciaa Askaisissa ja Lemussa vuoroviikoin  

Jumppa tiistaisin klo 9.30-10.30 Bocciaa pelataan jumpan jälkeen klo 10.30 alkaen Lemun urheilutalolla sekä perjantaisin klo 14–16 Askaisten koulun liikuntasalissa