Rakennusvalvonta

 

Rakentamiskysely

Rakennusvalvonta

Rakennus- ja ympäristölautakunnan kokoukset pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden kolmas tiistai. Kokoukseen tarkoitetut rakentamiseen liittyvät hakemukset ja asiat on toimitettava rakennusvalvontaan vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta. Lautakunnan tarkastettu pöytäkirja pidetään nähtävänä kokousta seuraavan viikon arkitiistaina teknisellä osastolla virka-aikana.

Rakennustarkastaja käsittelee viikoittain rakennusluvat. Tekninen johtaja päättää suunnittelutarveluvat ja poikkeusluvat käsittelee rakennus- ja ympäristölautakunta.
Lupahakemusten käsittelyaika on noin 1–3 viikkoa siitä, kun kaikki tarvittavat asiakirjat on toimitettu rakennusvalvontaan.  Rakennusluvassa määrätyt katselmukset tilataan rakennusvalvonnan toimistosihteeriltä puhelinaikoina. Katselmukset tilaa vastaava työnjohtaja.

Ajankohtaista rakennusvalvonnasta

Käytäntö rakennuksen sijainnin merkitsemisen ja sijaintikatselmuksen osalta on muuttunut 1.1.2017.  Kaikki rakennukset tai rakennelmat merkitsee ja mittaa Infralinja Oy ja ne tilataan suoraan Infralinja Oy:ltä, josta tiedot tulevat rakennusvalvontaan.  Lupakuvat  toimitetaan dwg-kuvina sami.laine(at)infralinja.fi . Tulevan rakennuksen paikalta tulee poistaa puusto ennen maastoon merkinnän suorittamista. Rakennuksen merkinnän toimitusaika on noin viikko. Maskussa on käytössä N60-korkeusjärjestelmä. Haja-asutusalueella rakennuksen paikan ja korkeuden merkitsee  pääsuunnittelija/vastaava työnjohtaja toimenpidelupien osalta.

Infralinja Oy
Sami Laine
Puh. 040 5888 100
sami.laine(at)infralinja.fi

Maskun kunnassa voi hakea rakennus- tai toimenpidelupaa kahdella eri tavalla. Perinteisesti täysin paperisesti tai sähköisesti Lupapiste.fi. Lupapisteessä käsitellyt asiakirjat leimataan ja luvanhakijaa pyydetään tämän jälkeen toimittamaan hyväksytyt lupapiirustukset, myös erityissuunnitelmat, paperitulosteena kahtena sarjana sekä pdf -muodossa sähköisesti: ari.hannonen(at)masku.fi tai sisko.vuorinen(at)masku.fi. Myös perinteisesti paperisena haettujen lupien osalta piirustukset tarvitaan pdf -muodossa.

Yhteystiedot

Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@masku.fi

Ari Hannonen
Rakennustarkastaja
Puh. 044 7388 257

  • Puhelinaika maanantaisin ja tiistaisin klo 9–11
  • Vaastaanottoaika keskiviikkoisin klo 13–16,

Sisko Vuorinen
Toimistosihteeri (paikalla ke – pe)
Puh. 044 7388 234

  • Puhelinajat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–15 ja perjantaisin klo 9–13

Jukka Niemeläinen
Tekninen johtaja
Puh. 044 7388 231

  • Kaavoitus- ja maankäyttö
  • Suunnittelutarve- ja poikkeamishakemukset