Masku esiintyy

Uusi tapahtumasarja kutsuu maskulaiset estradille.

Maskussa aloitetaan keväällä täysin uusi Masku esiintyy -tapahtumasarja, jonka esiintyjiksi voivat hakea kaikki nykyiset tai entiset maskulaiset, joilla on jotakin esitettävää. Haku aukeaa helmikuussa ja tapahtumasarjan on tarkoitus käynnistyä loppukeväästä.

Masku esiintyy -tapahtumasarja tuo maskulaiset esiintyjät maskulaisiin tapahtumapaikkoihin. Mukaan toivotaan monipuolisesti esityksiä, kuten laulua, soittoa, jongleerausta, runonlausuntaa, tanssia tai vaikkapa taikatemppuja. Mukaan haetaan sähköisellä lomakkeella, ja hakukelpoisia ovat kaikki nykyiset tai entiset maskulaiset yksilöt tai ryhmät, joilla on jotakin esitettävää.

Masku esiintyy -sarjan tapahtumapaikkoja ovat muun muassa Maskun pääkirjasto ja sen ympäristö, Lemun kirjasto ja sen ympäristö sekä myöhemmin tarkentuvat sisä- ja ulkotilat Askaisissa. Maskun kunta hoitaa esitysten tuotannon ja markkinoinnin, ja jokaisesta tapahtumasarjaan valitusta esityksestä maksetaan 100 euron palkkio (summa on esityskohtainen, eikä vaihtele esiintyvän kokoonpanon suuruuden mukaan).

Tapahtumasarjan haku on auennut Maskun kunnan nettisivuilla (sähköinen asiointi) ja hakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti. Esitysvalinnat tehdään kuukausittain, ja kaikkiin hakijoihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Hakijoita pyydetään kuvailemaan suunniteltua esitystä ja kertomaan aiemmista esiintymiskokemuksista. Tapahtumasarjan on tarkoitus käynnistyä ensimmäisillä esityksillä loppukeväästä 2022.

Hyvinvointipalvelut