Lemun urheilutalo

Lemun urheilutalo

Lemun urheilutalo sijaitsee Maskussa maalaismaisemassa Turun suunnasta noin 20 km Askaisiin päin.

Käytössäsi on joko iso sali, aula ja keittiö, jolloin tilaa on noin 220 hengelle, tai aula ja keittiö, tai pelkkä sauna. Keittiössä on tavanomainen varustelu pitopalvelua varten.

Alueella on avara piha ja runsaasti parkkitilaa. Kesällä voi oleskella myös ulkosalla. Urheilutalo on varattavissa myös erilaisia pelejä ja liikuntatilaisuuksia varten. Urheilutalon vieressä on urheilukenttä.

Lemun urheilutalon käyttövuokra

Juhlatilaisuudet:

  • 250 € sali, aula, keittiö, (edellinen päivä klo 12– seuraava päivä klo 12)

Varaukset

Jyri Jylhä Talonmies Puh. 044 7388 382 jyri.jylha(at)masku.fi

 

Tiedote 1.11.2023

Lemun urheilutalon käytön rajaaminen kertaluontoisiin tilaisuuksiin

 

Lemun urheilutalosta on laadittu kuntotutkimus, ja terveystarkastaja on antanut tutkimusraporttiin perustuvan lausunnon, jonka mukaan Lemun urheilutalon toistuvalla, säännöllisellä käytöllä on mahdollinen terveyshaitan riski.

Edellä mainitusta syystä urheilutalolta ei voi 1.1.2023 alkaen enää varata vakiovuoroja eikä rakennuksessa tule toteuttaa säännöllisiin kokoontumisiin perustuvaa harrastustoimintaa. Urheilutalolle ei ole tällä hetkellä suunniteltu korjaustoimia, joten käyttörajoitus on voimassa toistaiseksi.

Käyttörajoitus ei koske yksittäisiä tilaisuuksia. Kertaluontoiset kokoontumiset ovat edelleen mahdollisia – terveystarkastajan lausunto liittyy toistuvaan, pitkäaikaiseen käyttöön. Tilaisuuksien järjestäjiä pyydetään kuitenkin huomioimaan rakennuksen kunto kokoontumisia suunnitellessaan.

Lemun urheilutalosta laaditun tutkimusraportin mukaan rakennuksen ulkoseinä-, välipohja- ja yläpohjarakenteissa on mikrobikasvustoa. Lisäksi rakennuksessa on todettu laajoja ilmavuotoja vaurioituneiden rakenteiden kautta sisäilmaan. Vauriot heikentävät sisäilman laatua. Rakenteissa havaitut mikrobivauriot ja viitteet PAH-yhdisteistä saattavat muodostaa terveyshaittaa aiheuttavan olosuhteen.