Yrittäjäuutiskirje 1/2023

Yrittäjäuutiskirje

Yrittäjälounaat

Ilmaisia lounaita ei vanhan sanonnan mukaan ole, mutta uutena yrittäjille suunnattuna toimintana aloitamme maksuttomat yrittäjälounaat.

Kokeilemme kesään saakka kerätä pari kertaa kuukaudessa yrittäjiä yhteiselle lounaalle Masku Cafén kabinettiin, ja teemoitamme tapaamiset joko ihmisten tai asioiden kautta. Jos tämä koetaan hyödylliseksi, jatkamme tietysti syksyllä. Ilmoittautumislomakkeella voit esittää etukäteen kysymyksiä tai toiveita käsiteltävistä asioista.

Ilmoittaudu sähköisesti tästä LINKKI.

Huom! Valitettavasti vain 1 osallistuja per yritys, ja voit osallistua lounaalle vain kerran, jotta paikkoja riittää mahdollisimman monelle yritykselle. 

Käytössä on jonotus, josta pääsee peruutuspaikoille.

Ensimmäinen tapaaminen on 8.3. Kyseessä on sattumoisin Naisten päivä, joten kutsumme tuolloin naisyrittäjät tutustumaan ja verkostoitumaan lounaalle.

Aikataulu (Aloitamme lounaan klo 11.00)
  • 8.3. – Naisten päivä
  • 22.3. – Työpäällikkö Oskari Junnila
  • 5.4. – Tekninen johtaja Mikko Lehtinen
  • 19.4. – Maaseuturahaston yritystuet
  • 3.5. – Kiinteistöpäällikkö Mika Furuholm
  • 17.5. – Maankäyttöpäällikkö
  • 7.6. – Kunnanjohtaja Miira Raiskila

Yritysrekisteri 

Kunnan verkkosivuilla on nyt yritysrekisteri, johon on listattu kaikki yritykset, joiden kotipaikka on Masku. Tämä ei missään nimessä ole täydellinen ratkaisu, koska osalla yrityksistä toimipaikka ei ole Maskussa. Mutta tämä on paras mahdollinen ratkaisu tässä tilanteessa.
 
Yritysrekisterin löydät osoitteesta masku.fi/yritysrekisteri
 
Niille yrityksille, jotka haluavat varmistaa näkyvyytensä kuntalaisille, suosittelemme myös tapahtumat.masku.fi -sivuston Paikalliset yritykset -osiota. Ohjeet oman yrityksen lisäämiseksi löytyy kunnan verkkosivuilta.
 
Näiden lisäksi suosittelmme vahvasti tarkistamaan että oman yrityksen tiedot löytyvät Openstreetmapistä. Tiedot pystyt lisäämään itse, tai olemalla yhteydessä elinvoimapäällikkö Hyttiseen. Openstreetmapiä ei käytetä Google Mapsin tavoin navigointiin, mutta sieltä luetaan jatkossa enenevässä määrin tietoa yrityksistä erilaisiin palveluihin. Joten jos haluat yrityksesi kartalle, varmista että tietonne löytyvät palvelusta.

Turun seudun tapahtumat ja koulutukset

Turun seudun, eli Turku Business Regionin tapahtumat ja koulutukset löytyvät kootusti osoitteesta: turkubusinessregion.com/tapahtumat/

Terveisin,

Lauri Hyttinen
Elinvoimapäällikkö
Maskun kunta